Liga 1

EXCLUSIV Nu a putut sta departe de Dinamo mult timp! Medicul Liviu Bătineanu s-a întors alături de „câini”

Liviu Bătineanu, medic Dinamo

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 08 ianuarie 2021

La Dinamo a existat îngrijorarea că echipa nu va avea medic la primul meci din retur, cu Hermannstadt, dar situația s-a rezolvat: Liviu Bătineanu a decis să revină alături de „câini”.

A plecat de la Dinamo, s-a întors, a plecat din nou iar acum a cedat iubirii pentru club încă o dată și va fi alături de echipă la meciul cu Hermannstadt, programat miercuri, 13 ianuarie.

Liviu Bătineanu s-a întors la Dinamo

În urmă cu doar 5 zile, medicul Liviu Bătineanu a luat decizia de a „rupe” contractul cu Dinamo. Nu s-a prezentat la reunirea lotului, deranjat de faptul că nu a primit măcar două dintre salariile restante.

Nu a durat mult pentru ca medicul cu multă experiență în spate să se răzgândească. Nu a putut să o lase pe Dinamo la greu, fără medic în etapa 16 și la antrenamente, astfel că a revenit alături de echipă. A fost prezent la antrenamentul de astăzi, în cadrul căruia „câinii” au avut un meci-școală, și va fi prezent și la următoarele ședințe de pregătire până la meciul cu Hermannstadt. Totodată, și la partida de miercuri.

Dinamo începe returul pe loc de play-out (11 sau mai jos, în funcție de rezultatul meciului restant dintre Viitorul și Hermannstadt). „Câinii roșii” au strâns 16 puncte în cele 15 meciuri din tur, 4 sub echipa de pe primul loc de playoff, Chindia.

>

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.