Diverse

Andreea Tonciu face dezvăluiri » 3 oameni celebri din sportul românesc au vrut s-o cucerească + „Giani Kiriță a fost cel mai plictisitor în dormitor”

+15 Foto
Andreea Tonciu a făcut o serie de dezvăluiri incredibile în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 08 ianuarie 2021

Andreea Tonciu a făcut o serie de dezvăluiri despre viața sa personală în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV. 

Andreea Tonciu este una dintre cele mai controversate apariții din spațiul public. Vedeta a avut o perioadă mai liniștită, după căsătoria cu Daniel Niculescu și nașterea fetiței. Cele mai recente declarații au făcut însă valuri. Tonciu spune că 3 sportivi importanți au încercat să o cucerească. E vorba de Ilie Năstase, Ianis Zicu și Bănel Nicoliță. 

Andreea Tonciu, curtată de sportivi importanți

Întrebată despre bărbații celebri care i-au făcut avansuri, Tonciu nu a ezitat și a răspuns: „Ilie Năstase, Ianis Zicu și Bănel Nicoliță”.

În continuare rubricii picante, în care întrebări intime le sunt adresate vedetelor, Andreea Tonciu a mai făcut o dezvăluire care i-a lăsat mască pe toți. Cătălin Măruță i-a pus întrebarea „Ce bărbat te-a plictisit cel mai tare în pat?”, iar replica a fost: „Giani Kiriță a fost cel mai plictisitor în dormitor”.

VIDEO. Aventură fabuloasă a lui Ilie Năstase cu o polițistă într-un club de bowling: "Am băgat-o în sală și ne-am jucat cu ea!"

>

Citește și alte știri din showbiz:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.