Liga 1

Nici nu a semnat cu FCSB și e cerut la naționala lui Rădoi: „Trebuie să ajungă la echipa mare” » Ce problemă poate rezolva în echipa lui Petrea

Denis Haruț (numărul)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 ianuarie 2021

FCSB și FC Botoșani au bătut palma pentru transferul lui Denis Haruț, fundașul dreapta de 21 de ani al moldovenilor, iar acesta va ajunge în scurt timp sub comanda antrenorului Toni Petrea.

După ce a vorbit despre problemele pe care le-a avut în trecut, la ACS Poli Timișoara, Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani, l-a lăudat pe fostul său elev și a spus că acesta ar trebui convocat de Mirel Rădoi la naționala de seniori a României.

În plus, antrenorul moldovenilor este de părere că Haruț poate evolua ca fundaș central în viitor, post pe care FCSB este deficitară, avându-i doar pe Iulian Cristea și Andrei Miron.

FCSB. Marius Croitoru: „Haruț trebuie să ajungă la naționala mare”

„El ajunsese la un moment în care trebuia să facă un pas în față! Trebuia să aibă meciuri internaționale și să ajungă la naționala mare. Eu îl văd fundaș central! Acolo va juca în viitor.

Simt lipsa lui. Era un punct fix în apărarea noastră. Dar mă uit spre viitor. Nu aveam în calcul plecarea lui la FCSB. Eu îl vedeam în străinătate, dar asta e viața”, a spus Marius Croitoru, potrivit digisport.ro.

1 milion de euroeste cota lui Haruț, conform transfermarkt

15 meciuria jucat fundașul pentru FC Botoșani în acest sezon

4 convocăriare Denis Haruț la selecționata U21 a României

VIDEO Reîncepe Liga 1! Totul despre supermeciul FCSB - Astra

>

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.