Stranieri

SIVASSPOR - GAZIANTEP 2-1. Marius Șumudică pierde primul meci după 15 etape! Gaziantep a avut 1-0 în minutul 4 după golul lui Maxim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 ianuarie 2021

Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică, a pierdut pe terenul lui Sivasspor, 1-2, în etapa a 18-a din prima ligă din Turcia.

Formația lui Marius Șumudică a început spectaculos meciul și a deschis scorul în minutul 4.  După un contraatac perfect al echipei lui Șumudică, Alex Maxim a scăpat singur spre poarta lui Vural, a intrat în careu, a dribla elegant un adversar și a finalizat cu un șut plasat, de la 13 metri.

VIDEO Golul marcat de Maxim în Sivasspor  - Gaziantep

Scorul la pauză a fost egal. Gazdele au punctat pentru 1-1 în minutul 42, când mijlocașul turc Hakan Arslan a primit o centrare în careu și a reluat cu perfect cu capul, profitând de lipsa de marcaj a fundașilor lui Șumudică.

Marius Șumudică și Gaziantep, prima înfrângere după 15 etape

În minutul 47, Același Hakan Arslan a stabilit scorul final. Acesta a marcat după un corner, cu o lovitură de cap din 6 metri. 

ână la final, formația lui Șumudică a rămas în 10 oameni, după ce Jefferson a primit cartonaș roșu pentru că și-a lovit adversarul cu mâna peste față.

Acesta este a doua înfrângere pentru Gaziantep în acest sezon și prima după o serie de 15 meciuri fără eșec. Echipa lui Șumudică este pe 3, 31 de puncte, dar poate fi depășită de Alanyaspor și Galatasaray.

Sivasspor - Gaziantep, echipe de start:

Sivasspor: Vural – Yalcin, Appidangoye, Osmanpasa, Ciftici – Arslan, Caludemir Fajr – Yesilyurt, Kayode, Gradel
Antrenor: Riza Calimbay

Gaziantep: Guvenc – Djilobodji, Aktas, Olkowski – Ceylan, Jefferson, Vetrih, Vural -  Maxim – Demir, Mirallas
Antrenor: Marius Șumudică

VIDEO Marius Șumudică s-a dezlănțuit pe teren, după ultima victorie din Turcia

>

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.