Liga 1

EXCLUSIV „La Dinamo, se va întâmpla ceva de proporții în două săptămâni” » Cine e omul din umbră care e gata să ajute DDB

Articol de Eduard Apostol  —  sâmbătă, 09 ianuarie 2021

Fanii din programul DDB fac presiuni ca Pablo Cortacero să renunțe la Dinamo și să cedeze acțiunile pe care le-a luat de la Ionuț Negoiță.

Sursele GSP.ro spun că ibericul are două săptămâni la dispoziție pentru a aduce bani sau pentru a ceda acțiunile, pentru care există un interes major chiar și din partea lui Nicolae Badea, care ar susține programul DDB! 

Nicolae Badea e interesat din nou de Dinamo

Cei care vor să salveze clubul de la faliment vor să-i convingă pe jucători să mai rabde două săptămâni pentru plata salariilor, mai ales că DDB a anunțat că va semna contracte de sponsorizare cu două companii mari.

 „Angajații clubului au primit semnale că se va întâmpla ceva de proporții în două săptămâni, au fost informați să mai aibă răbdare atât", au declarat sursele apropiate grupării.

Cortacero a făcut majorare de capital la Dinamo

Pe 21 decembrie, la stadionul lui Dinamo a avut loc Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo. În cadrul acesteia, s-a aprobat mărirea de capital cu 5 milioane de euro, iar în luna ianuarie, investitorii spanioli ar trebui să facă dovada plăți.

VIDEO Revine Liga 1! Totul despre meciul dintre Hermannstadt - Diamo

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.