Liga 1

Fierbe „Gruia”! Edward Iordănescu a ANULAT antrenamentul de astăzi al lui CFR Cluj

Edi Iordănescu are parte de primele probleme în noul mandat de la CFR Cluj. Sursă foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 ianuarie 2021

CFR Cluj continuă să se confrunte cu probleme înainte de reluarea Ligii 1. Edi Iordănescu s-a văzut nevoit să anuleze antrenamentul de astăzi.

Motivul? Terenul complet înghețat din „Gruia” a făcut imposibilă desfășurarea sesiunii de pregătire din această dimineață, anunță Antena Sport. De altfel, ar fi existat deja o discuție între Iordănescu jr. și Marian Copilu, președintele campioanei, în care antrenorul s-a plâns de condițiile în careCFR Cluje nevoită să se antreneze. 

Joi, 14 ianuarie, CFR Cluj va disputa primul meci oficial din 2021. Campioana primește vizita Academicii Clinceni, marea surpriză a campionatului. Partida va avea loc de la ora 20:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport+.

Edward Iordănescu: „Suntem dezavantajați de climă, ne-am antrenat în noroi”

Edward Iordănescu și-a exprimat încă din primele zile ale anului marea sa nemulțumire: faptul că pauza competițională e mult prea scurtă, iar condițiile de pregătire de la Cluj lasă de dorit. Spre deosebire de FCSB, care se pregătește în Turcia, CFR s-a văzut nevoită să pregătească reluarea campionatului în România. Joi, imediat după remiza din amicalul cu Gaz Metan, 1-1, tehnicianul „feroviarilor” s-a plâns de condițiile în care se antrenează echipa sa:

„Avem multe dezavantaje, în special cu clima. Echipa a răspuns bine, a fost implicată, dar a trebuit să ne adaptăm la calendar, la program. Din păcate, e lucrul care mă supără cel mai tare. Încercăm să ne adaptăm. Băieții au răspuns bine, dar condițiile au fost foarte grele. Clima e dificilă, a plouat la Cluj și ne-am antrenat în noroi. E greu!”.

Gigi Becali, atac dezlănțuit la CFR Cluj și Edi Iordănescu

Deși amenințase în repetate rânduri că se retrage din viața publică, Gigi Becali n-a rezistat tentației de a lansa un atac la adresa CFR-ului, echipa care i-a suflat titlul FCSB-ului în ultimele 3 sezoane. Deranjat de unele declarații făcute de tehnicianul Edward Iordănescu, Becali a răbufnit joi seara la adresa campioanei.

„Ei cred că un campionat se poate lua cu șmecherii. Bă, campionatul nu-l iei cu Istvan Kovacs! E puternică și CFR, dar Dumnezeu face dreptate. Lui nenea Edi nu-i convine că s-a antrenat în mocirlă. Nu se pune el cu Becali”, a spus finanțatorul FCSB-ului, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”. 

VIDEO Edward Iordănescu a răbufnit, după primul amical din 2021: „Suntem dezavantajați, ne antrenăm în noroi! Asta mă supără cel mai tare”

>

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.