Futsal

Cehia - România 1-1 / Sîntem favoriţi!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În meciul tur contînd pentru play-off-ul de calificare la Campionatului Mondial de Futsal, echipa României a remizat cu Cehia, 1-1 (0-0), anunţă frf.ro. Disputată la Pardubice, partida a fost una foarte echilibrată, ambele formaţii trecîndu-şi în cont cîte o bară şi reuşind să înscrie cîte de fiecare parte în cea de-a doua repriză. Golul "tricolorilor" a fost marcat de căpitanul echipei, Robert Lupu, acesta stabilind şi scorul final, după ce gazdele deschiseseră scorul.

Antrenorul Jakab Zoltan a trimis în teren următorul ”5”: Klein – Dobre, L. Szocs, Şotîrcă, Stoica. Pe parcursul jocului au fost folosiţi toţi fotbaliştii, mai puţin Rizan, Nicuşan, Csoma şi Bugală, ultimii doi rămînînd în afara lotului. La finalul meciului, Jakab Zoltan a declarat: ”Am jucat foarte bine, a fost un meci reuşit, am obţinut un rezultat pozitiv. Sînt mulţumit de cum s-au comportat jucătorii aici, la Pardubice. Peste două săptămîni ne trebuie o victorie şi sîntem la Mondiale”.


Cu acest rezultat de egalitate, România devine favorită la calificare pentru meciul retur care se va disputa marţi 15 aprilie 2008, ora 16.00, la Tg. Mureş.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.