Liga 1

Dănuț Lupu, comparație pe placul lui Gigi Becali: „Moruțan îmi place mai mult decât Ianis, dar nu a primit încrederea lui”

Dănuț Lupu (53 de ani) crede că Olimpiu Moruțan (21 de ani) este un fotbalist mai înzestrat decât Ianis Hagi (22 de ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 ianuarie 2021

Dănuț Lupu (53 de ani) crede că Olimpiu Moruțan (21 de ani) este un fotbalist mai înzestrat decât Ianis Hagi (22 de ani).

Ofertele pe care FCSB le-ar fi primit pentru Olimpiu Moruțan nu l-au convins pe Dănuț Lupu. Fostul mijlocaș dinamovist, recunoscut pentru modul direct în care își expune opiniile, spune că mijlocașul de la FCSB ar avea un potențial cel puțin la fel de mare ca Ianis Hagi, dar că nu poate fi vândut pe 15 milioane de euro. 

Dănuț Lupu, comparație între Ianis Hagi și Olimpiu Moruțan

„Eu cred că dacă FCSB avea o ofertă de 8 milioane de euro, Moruțan era plecat deja. M-aș bucura să văd jucători români vânduți cu 15 de milioane, dar trebuie să fim realiști. Eu am spus că Moruțan îmi place foarte mult și că este peste Ianis Hagi. 

Dacă Moruțan ar fi primit încrederea pe care a primit-o Ianis, cred că era departe. Eu cred că este un jucător mai complex decât Ianis. Fiecare își avantajează jucătorul cum vrea. Moruțan îmi place, dar nu cred că valorează 15 milioane. Noi (n.r. Lupu, Ilie Dumitrescu și Bratu) ce valoarea am avea astăzi, de 50 de milioane?", a declarat Ionuț Lupu la „Digi Sport Special”.

Ianis Hagi vs Olimpiu Moruțan. Ce spun cifrele InStat

ParametruIanis HagiOlimpiu Moruțan
Indice InStat264284
Meciuri (2020/2021)3119
Goluri93
Pase49

VIDEO. Ce îi lipsește lui Ianis Hagi pentru a confirma: „Nu trebuie să facă faza defensivă”

>

Citește și alte știri despre Moruțan și Ianis Hagi: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.