Campionate

OSASUNA - REAL MADRID. Zinedine Zidane s-a enervat la conferința de presă: „Nu a fost fotbal! Nu trebuia să se joace”

+29 Foto
Zinedine Zidane // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 10 January 2021

Osasuna și Real Madrid au remizat, 0-0, într-un meci din etapa a 18-a din La Liga, iar la final, antrenorul oaspeților, Zinedine Zidane, a fost extrem de nervos.

La conferința de presă, Zidane s-a declarat nemulțumit de condițiile în care s-a jucat meciul, terenul fiind afectat de ninsorile care au lovit Spania în ultimele zile și care au făcut ca zborul formației blanco să aibă o întârziere de patru ore.

„Am făcut ce am putut pe teren. Călătoria ne-a afectat. Nu a fost un meci de fotbal. Asta e senzația după ce s-a întâmplat. Nu știm când vom reveni la Madrid. Nu a fost un meci de fotbal! Nu trebuia să se dispute.

Nu a fost fotbal! Dar a trecut... Acum nu știm ce vom face, nu știm când ne vom întoarce. Eu mă plâng de meci, de fotbal. Nu erau condițiile necesare! Dar asta a fost...”, a declarat Zidane la conferința de presă. 

FOTO Imagini tari de la Osasuna - Real Madrid

După acest egal, Real Madrid rămâne pe locul 2, are 37 de puncte, 3 peste Barcelona, dar unul sub rivala din oraș, Atletico. În plus, elevii lui Simeone au și 3 meciuri în minus față de Real!

VIDEO Cum a arătat antrenamentul lui Real Madrid înainte de meciul cu Osasuna

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.