Liga 1

Dorit de Craiova, Juan Camara s-a întors la Dinamo: „Vreau să rămân” » Fotbalistul dezvăluie ce a vorbit cu Pablo Cortacero

+11 Foto
Juan Camara (26 de ani)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 ianuarie 2021

Fotbalistul spaniol Juan Camara (26 de ani) a ajuns în această dimineață în România și se va alătura lotului pregătit de Jerry Gane (49 de ani). Mijlocașul este dorit și de CSU Craiova, ocupanta locului secund în Liga 1.

Juan Camara a lipsit de la reunirea lotului de săptămâna trecută, dar și-a motivat absența: „Am avut o săptămână învoire de la club” a spus Camara pentru as.ro.

Spaniolul a ajuns la București în această dimineață și a declarat că biletul de avion pentru întoarcerea în România a fost plătit de către cei de la club, în ciuda situației haotice din Ștefan cel Mare.

Juan Camara este dorit de CSU Craiova

Juan Camara este pe lista Craiovei, fiind dorit de patronul Mihai Rotaru, dar fotbalistul lui Dinamo nu își dorește să plece de la echipă: „Sunt discuţii pe care trebuie să le poarte cu impresarul meu. Eu vreau să rămân la Dinamo”. Oltenii l-ar putea lua chiar gratis pe Camara, dacă discută direct cu polonezii de la Jagiellonia, pentru un împrumut până în vară, cu opţiune de cumpărare de 200.000 de euro.

13 meciuria evoluat Juan Camara pentru Dinamo

Noi promisiuni din partea lui Cortacero

Fotbaliștii vor să negocieze, de săptămâna viitoare, obținerea dezlegărilor pentru a deveni liberi de contract, în cazul în care nu vor fi plătiți nici luni. „E decizia fiecăruia”, spune însă Camara, care a dezvăluit că a discutat în urmă cu două zile cu finanțatorul echipei, Pablo Cortacero, iar acesta a făcut noi promisiuni că situația va deveni stabilă la Dinamo.

2 goluria marcat Juan Camara pentru Dinamo

Au sărit jucătorii lui Dinamo să-l bată pe Șerdean?

Jurnalistul Digi Sport Viorel Grigoroiu a dezvăluit sâmbătă dimineață, la emisiunea „Digi Sport Matinal”, o întâmplare halucinantă care s-ar fi petrecut la ședința de ieri. Potrivit acestuia, unul dintre jucătorii lui Dinamo n-ar mai fi suportat promisiunile venite dinspre șefi și ar fi sărit la gâtul lui Dorin Șerdean, pe care l-ar fi amenințat cu bătaia.

Etapa 16 // Match Preview Hermannstadt - Dinamo

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.