Box

Incredibil! Ce i s-a spus lui Benny Adegbuyi înainte de meciul cu Badr Hari: „Tind să dea victoria celui mai important” + cum l-a șicanat marocanul înainte de luptă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 10 January 2021

Kickboxerul Benny Adegbuyi (35 de ani) a rememorat azi meciul cu Badr Hari, din gala Glory 76, și a spus că marocanul ar fi fost declarat câștigător dacă lupta ar fi fost una echilibrată. 

Românul l-a făcut KO pe Badr Hari (36 de ani) la jumătate lunii decembrie. devenind challenger obligatoriu pentru centura Glory la categoria grea, și a dezvăluit ce i s-a spus că se va întâmpla dacă lupta va fi una echilibrată.

„Mi s-a zis înainte de meci că Hari e așa mare încât, dacă lupta e echilibrată, e posibil să nu câștig. Arbitrii tind să dea victoria celui m-ai important, el are notorietate.

Prima repriză am simțit că am câștigat-o. De multe ori într-un meci știu dacă am câștigat o rundă sau nu. Repriza a doua a fost clar a lui, scor 10-8. În mintea mea știam că am nevoie să fac o rundă a treia foarte bună ca să fie egalitate și să mergem în extra round.

M-a făcut knockdown pe o greșeală făcută de mine. Antrenorul mi-a zis să fiu atent când ieșim din clinch, dar eu am ieșit relaxat, cu mâna stângă jos. Mă gândeam «De ce am ghinion?».

Înaintea de runda a treia antrenorul mi-a zis să aștept 20 sau 30 de secunde, cât el încă are energie, și după să intru la distrugere. El a început tare și eu nu am mai așteptat. L-am prins cu un croșeu de dreapta. A avut nasul spart în două locuri”, a spus Benny la emisiunea „Digi Sport Matinal.

Benny Adegbuyi: „Badr Hari a încercat să mă intimideze”

Românul a vorbit și despre atmosfera de dinaintea meciului și despre cum Badr Hari a îcercat de mai multe ori să-l intimideze.

„A încercat să mă intimideze încă de la conferința de presă. Îmi zicea că pentru el sunt bani câștigați ușor, că e ca o plimbare în parc. La cântarul oficial era foarte arogant, iar în holul hotelului ne-am salutat și m-a luat de sus. Mă întreba dacă mă simt pregătit. 

Apoi, la vizita medicală s-a apropiat de min și am crezut că vine să mă salute. Dar a ținut mâinile în buzunare și nu m-a salutat. M-a tot întrebat «Crezi că poți să mă faci să renunț?». I-am zis că sunt sigur. Nu m-am simțit niciodată intimidat. Mă consider puternic mental”, a adăugat luptătorul.

VIDEO Benny Adegbuyi: „Am fost mai puternic decât credea Badr Hari”

>

Citește mai multe știri despre Benny Adegbuyi: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.