Liga 1

Dinamoviștii nu mai rezistă! Mesaj clar din vestiar pentru Cortacero: „Nu mai putem continua în minciunile pe care le inventează”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 ianuarie 2021

Neplătiți de luni bune, jucătorii lui Dinamo se pregătesc pentru reluarea Ligii 1 și așteaptă cu emoții să vadă ce se întâmplă cu echipa.

Fotbaliștii antrenați de Jerry Gane și-au pierdut încrederea în Pablo Cortacero și președintele Dorin Șerdean, după mai multe promisiuni neonorate.

Jerry Gane, antrenor Dinamo: „Jucătorii au zis «Aşa nu mai putem ”

Jerry Gane a vorbit despre situația din club și a dat detalii despre atmosfera din vestiar și despre ce-i apasă pe jucători înainte de primul meci oficial din 2021.

„Jucătorii nu poţi fi minţit din trei în trei zile, de luni de zile, şi totuşi să nu faci nimic şi să continui într-o stare de spirit bună. Jucătorii au zis «Aşa nu mai putem continua! Ajunge». 

Chiar e momentul în care nu mai putem continua aşa, în nesiguranţa asta şi în minciunile astea pe care le inventează săptămână de săptămână. Astea dor cel mai rău.Dacă ne-ar fi spus peste o lună, peste trei, era OK! Fiecare încerca să meargă mai departe”, a declarat Jerry Gane la TV Telekom Sport.

VIDEO: Reîncepe Liga 1! Totul despre Hermannsatdt - Dinamo

>

Citește mai multe știri despre Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.