Liga 1

Ultimatum pentru Pablo Cortacero: „Dacă până pe 21 nu aduce banii, va pierde acţiunile”

Pablo Cortacero

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 ianuarie 2021

Ante Pulijc (33 de ani) este în continuare încrezător că el și colegii lui își vor primi banii de la acționarul majoritar al lui Dinamo, iar căpitanul „câinilor” a anunțat că Pablo Cortacero poate pierde acțiunile în această lună, în caz că nu va achita salariile restante ale jucătorilor.

"Sunt multe poveşti despre Pablo, Negoiţă. Informaţiile noastre spun că, dacă până pe 21 nu aduce banii, va pierde acţiunile. Pierde o parte din bani şi nu cred că vrea să piardă. Va veni ziua respectivă. E o zi bună pentru club. Poate vine cineva care vrea să investească" a declarat Ante Pulijc pentru as.ro.

Ante Pulijc: „Au zis că vineri vor intra două salarii. A venit vineri și nu s-a întâmplat”

Neplătiți de luni bune, jucătorii lui Dinamo se pregătesc pentru reluarea Ligii 1, chiar dacă aceștia nu au primit salariile restante, care ar fi trebuit să intre vineri, după cum a promis ultima dată Pablo Cortacero.

"Au vorbit băieţii cu Şerdean şi Ţălnar. Li s-a transmis că vineri vor intra două salarii. A venit vineri şi nu s-a întâmplat. 5 băieţi şi antrenorii am fost să vorbim cu domnul Şerdean, care ne-a anunţat că vor intra banii luni. Dar nu se va întâmpla asta. Nu vor intra luni. Minte.

Ante Puljic (33 de ani)

Această săptămână e foarte importantă. Dacă nu se schimbă nimic, mulţi jucători vor pleca. Am suferit prea mult, şi noi şi oamenii din club. Nu este uşor, facem un grătar dacă intra banii", a mai spus căpitanul lui Dinamo.

„Suporterii vor avea nevoie de un om puternic”

"Singurii care fac ceva sunt cei din proiectul DDB. E greu şi pentru ei. Au de rezolvat multe probleme. Nu cred că pot rezolva această problemă singuri. Vor avea nevoie de un om puternic. Ei nu mint când spun ceva", a încheiat Ante Puljic.

VIDEO. Etapa 16 // Match Preview Hermannstadt - Dinamo

>

Citește și alte știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.