Liga 1

EXCLUSIV Cum se vede lupta la titlu: „Craiova e cel mai bun club, dar e a treia favorită! FCSB poate face meciuri fantastice” » Care e atuul lui CFR

Articol de Remus Răureanu, Ionuţ Iordache  —  luni, 11 ianuarie 2021

Daniel Pancu, antrenorul lui Poli Iași, a acordat un amplu interviu pentru Gazeta Sporturilor în care a abordat mai multe subiecte din fotbalul românesc, printre care situația de la Poli Iași, lupta la titlu din Liga 1, perioada petrecută la Rapid sau naționala României.

  • Citește în ediția print a Gazetei Sporturilor, dar și în Gazeta Digitală, un interviu-eveniment cu Daniel Pancu! Totul despre planurile mărețe pe care le are în antrenorat + ce spune de starea fotbalului românesc și lupta pentru titlu!

Tehnicianul moldovenilor crede că lupta pentru campionat se va da între FCSB, CS Universitatea Craiova și CFR Cluj și a făcut o analiză a celor trei echipe.

Daniel Pancu: „Craiova e cel mai bun club din România"

- E vreo favorită la câștigarea campionatului?
- Cele trei, fără discuție! Nu se poate apropia nimeni de ele! Poate Viitorul să le urmeze, cu toate că echipa și-a pierdut mult din stilul pe care-l avea.

- Cum le-ați caracteriza pe cele trei favorite?
- Craiova are condiții fantastice, clubul a fost construit cu multă inteligență, cu o echipă care a crescut an de an. Pierde mult de tot din cauza lipsei publicului, motiv pentru care e a treia favorită la titlu. Clubul mi se pare numărul unu în România.

- FCSB?
- Individual, cea mai bună echipă. Eu nu știu cote de pe transfermarkt, habar nu am cum sunt evaluați jucătorii, dar ca talent e o echipă care poate face meciuri fantastice. Dacă nu ești atent, te umilește! Dacă și-ar rezolva și problema cu fundașii centrali... Orice am spune noi, chiar dacă Miron și Cristea sunt buni și au cochetat cu naționala, nu sunt de nivelul Vinicius-Burcă sau Constantin-Bălașa.
 

- Și CFR?
- Tradiția contează, când capeți ADN-ul de campion, echipa știe ce își dorește. Stilul Petrescu a rămas imprimat acolo și oricine ar fi venit după el ar fi profitat de moștenire.

VIDEO Reîncepe Liga 1! Totul despre primu meci tare, FCSB - Astra

>

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.