Liga 1

FCSB. Detalii de la negocierile Becali - Haruț: „Condițiile erau extraordinare” + ce se întâmplă cu Moruțan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 11 January 2021

Agentul Florin Vulturar, impresarul lui Denis Haruț (21 de ani), a dat detalii despre negocierile dintre FCSB și internaționalul de tineret, care au căzut în ulltimul moment.

  • CONTEXT: Fundașul dreapta Denis Haruț era achiziționat cu 700.000 de euro, după care el a refuzat să semneze cu FCSB două contracte pentru fentarea duratei maxime de cinci ani a legăturii dintre un jucător și un club. 

Propunerea lui Gigi Becali pentru Haruț însemna două contracte, unul valabil cinci ani și încă unul tot pentru cinci ani ani, semnat în alb, iar impresarul Florin Vulturar a dat detalii despre decizia lui Haruț.

FCSB. Florin Vulturar: „Denis Haruț nu a acceptat oferta lui Becali”

„Au fost condiții pe care Denis nu le-a acceptat. Condițiile financiare erau extraordinare pentru jucător. Știm că Gigi Becali nu-și bate joc de nimeni. Dar, până la urmă, Denis e cel care decide dacă acceptă sau nu și n-a fost de acord să semneze. El s-a consultat mai mult cu tatăl lui, iar eu am negociat cu domnul Becali și domnul Iftime”, a spus Vulturar la ProX.

1 milion de euroeste cota lui Haruț, conform transfermarkt

15 meciuria jucat fundașul pentru FC Botoșani în acest sezon

4 convocăriare Denis Haruț la selecționata U21 a României

FCSB nu-l vinde pe Olimpiu Moruțan în Arabia Saudită

Ulterior, Vulturar a vorbit și despre Olimpiu Moruțan (21 de ani), dorit în Arabia Saudită. Pe numele mijlocașului a venit o ofertă de 10,5 milioane de euro, dar negocierile sunt blocate pentru că Gigi Becali cere 14 milioane.

„În momentul de față, transferul e blocat la acea sumă. Arabii nu doresc să dea bani în plus. Becalii mi-a spus că jucătorul va rămâne până în vară la FCSB. Sunt discuții cu 2-3 echipe de top din Europa. Dar o echipă de top te monitorizează luni întregi, iar acum, cu pandemia, e greu să-l vadă live. O echipă de top nu se aruncă așa ușor. Probabil va mai dura. Dar sunt discuții cu echipe din Europa”, a adăugat Vulturar.

>

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.