Stranieri

Răzvan Marin, criticat după înfrângerea lui Cagliari cu Fiorentina » Ce note a primit internaționalul român în publicațiile italiene

Răzvan Marin (24 de ani) FOTO IMAGO

Articol de Daniel Scorpie  —  luni, 11 ianuarie 2021

Fiorentina a învins cu 1-0 formația lui Răzvan Marin (24 de ani), Cagliari, în runda #17 din Serie A, iar internaționalul român a fost integralist pentru trupa pregătită de Eusebio Di Francesco, dar a fost criticat după golul primit de echipa sa.

După Vlad Chiricheș, care a fost găsit drept vinovat la golul lui Juventus pentru 2-1, un alt român, Răzvan Marin, care a fost titular duminică, este criticat după o partidă pierdută, 0-1 la Florența. Singurul gol al meciului de pe Stadio Artemio Franchi a fost marcat de Dusan Vlahovic (20 de ani) în minutul 72, iar atacantul sârb a ajuns la 6 reușite stagionale.

„Răzvan Marin are meritele lui, dar a pierdut o minge însângerată”

Răzvan Marin, integralist la Cagliari, a primit 5,5 în Gazzetta dello Sport: „Are meritele lui, și-a încercat chiar și șutul, dar a pierdut o minge însângerată, care i-a costat apoi partida pe sarzi”.

Formația lui Eusebio Di Francesco se află pe o poziție delicată: Cagliari a ajuns pe locul 16 în Serie A, după al patrulea eșec consecutiv și se află la doar două puncte distanță de zona roșie a clasamentului.

Răzvan Marin a evoluat în 17 meciuri pentru Cagliari în Serie A și a marcat un gol și a oferit o pasă de gol.

S-a lăsat deposedat de Martinez Quarta, apoi a căutat să se revanșeze cu o «torpilă», doar că Drągowski n-a fost depășit.
- Corriere dello Sport, cotidian italian

VIDEO. Dubla lui Cristiano Ronaldo împotriva celor de la Cagliari

Citește și alte știri despre stranieri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.