Liga 1

FCSB. Becali, luat la rost pentru ultimele ieșiri: „E ca la piață! Nu te comporți așa”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 ianuarie 2021

Gigi Becali, patronul FCSB, este gata să renunțe la atacantul Sergiu Buș (28 de ani), dar modul în care acesta se comportă cu jucătorul a strânit reacții dure.

Gabi Balint, fost internațional și un critic constant al lui Becali, a vorbit despre cum se comportă Becali în încercarea de a-l vinde pe jucătorul adus gratis în vară. 

Gigi Becali, criticat de Gabi Balint: „Nu te poți comporta așa!”

„E ca la piață. Jucătorii merită mai mult respect! Buș n-a reușit, dar e un băiat care dă totul. Nu poți să te comporți așa cu el. Ne-am obișnuit deja... E ca la piață!

Fotbalul ar trebui să fie despre performanță, nu despre afaceri. Ai nevoie și de mercenari pentru performanță, ca să ajungi în cupele europene”, a declarat Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

Eu nu îl țin cu forța pe Sergiu Buș. Dacă vrea să plece, să-mi vină cu ofertă. Uite, 500.000 de euro este prețul pentru care-i dau drumul lui Buș, indiferent de unde vine oferta. Vine cu banii ăștia, pleacă, nu vine, continuă la FCSB.
- Gigi Becali pentru Fanatik

Sergiu Buș, scos din echipa de start de la FCSB

Pentru restului sezonului din Liga 1, Toni Petrea și-a conturat deja un prim „11”, cu o medie de vârstă de 23 de ani. Astfel, antrenorul FCSB va miza pe un trio ofensiv format din Dennis Man, Florin Tănase și Florinel Coman, iar Sergiu Buș ar urma să fie rezervă.

FCSB: A. Vlad – Crețu, Nedelcu, I. Cristea, Radunovic – Moruțan, Simion, Olaru– D.Man, Fl. Tănase, Fl. Coman

800.000 de euroeste cota lui Sergiu Buș, potrivit transfermarkt

VIDEO FCSB, meci tare în Liga 1! Totul despre duelul cu Astra

>

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.