Liga 1

VIDEO EXCLUSIV „Reghecampf a fost pus la Craiova de unul dintre patroni” » Dezvăluiri despre cine a stat în spatele deciziei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 ianuarie 2021

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a fost invitat la GSP LIVE și a vorbit despre CS Universitatea Craiova, una dintre favoritele la titlu din Liga 1.

Fostul conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit că știe că Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a fost la un pas să fie antrenorul oltenilor, la dorința unuia dintre patroni, Adrian Andrici. Totuși, Rotaru ar fi intervenit și ar fi decis să mizeze pe Corneliu Papură.

Decizia s-ar fi luat în toamnă, când Reghecampf era liber de contract după plecarea de la Al Wasl.  GSP.ro a scris în decembrie că oltenii încă se gândesc la Reghecampf și că acesta ar putea ajunge în 2021 la formația antrenată de Corneliu Papură.

VIDEO Dumitru Dragomir: „Reghe vine la Craiova dacă nu-și găsește echipă în străinătate”

>

Craiova are antrenor bun, pe Papură! Nu vă luați după unii dintre spectatori. Papură este unul dintre cei mai buni antrenori. Este foarte bun și serios.

Știu că Reghecampf a fost pus de un patron la Craiova. Acolo sunt doi patroni. Rotaru și încă unul. Nu e mai puternic decât Rotaru, dar are un cuvânt foarte puternic. Influența a fost adusă de al doilea patron. El l-a vrut pe Reghecampf, dar Rotaru nu a fost de acord. 

Îl știe toată lumea pe patronul ăsta. L-am văzut la o terasă în Herăstrău acum vreo două luni. Cânta acolo, era la o petrecere. M-a invitat și pe mine. E un băiat foarte simpatic. Andrici, da. Nu am vrut să-i spun numele, dar dacă ați spui voi. E un tip foarte inteligent. Nu știu cine bagă mai mulți, dar Rotaru e șeful. Andrici bagă și el bani. Așa știu eu, că Andrici l-a vrut pe Reghe. Și toată chestia o făcuse Adrian Thiess.  Dacă nu se duce în altă parte, Reghe ar putea ajunge la Craivoa pe filiera Thiess. El e prieten cu familia Reghecampf. 

Ca organizare, Craiova nu are egal. Patronii ăștia doi au făcut niște condiții fenomenale. Se pare că sunt serioși cei de la Craiova”, a declarat Dragomir la GSP Live.

  • Adrian Andrici a fost implicat la CS Universitatea Craiova încă din 2013, de la înființare. Acesta este un investitor extrem de discret, dar foarte importat în piața din românia. Are acţiuni la SCT Bucureşti, dar şi la Impact, este dezvoltator imobiliar care deţine zeci de hectare de teren în nordul Bucureştiului. În trecut a vâcompania ndut şi un pachet majoritar de acţiuni către colosul Heineken pentru mai multe milioane de euro. În 2018 a achizițioant 11,98% din acțiunile Altur Slatina pentru 500.000 de euro

Citește mai multe știri despre CS Universitatea Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.