Liga 1

FCSB. Gigi Becali amenință și șantajează un jucător de bază: „Dacă nu semnezi noul contract, cer bani mai mulți pe tine! Așa vreau. Să te înveți minte!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 ianuarie 2021

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre situația căpitanului echipei, Florin Tănase, care refuză să semneze un nou contract cu echipa roș-albastră.

  • Crescut de Viitorul, Florin Tănase a ajuns la FCSB în vara lui 2016, pentru 1,5 milioane de euro. A jucat 13 partide în acest sezon, având 10 goluri și 3 pase de gol.

Finanțatorul FCSB spune că atacantul de 26 de ani refuză noul contract propus și de aceea va cere o sumă mai mare pentru viitor transfer, adică 5 milioane de euro. Dacă ar semna, Becali spune că Tănase va avea o clauză de 3 milioane de euro.

Gigi Becali, patron FCSB: „Pe Florin Tănase cer 5.000.000 de euro dacă nu semnează noul contract”

„Uite, Tănase de exemplu. El mai are contract doi ani de contract și nu vrea să mai semneze. Ce să-i fac dacă nu mai semnează? Să nu-l bag să joace? Am zis «Dacă vrei să semnezi, îți mai dau 5.000 de euro la salariu». Așa au făcut Florinel Coman și Dennis Man. Au zis «Da, dacă dai 5.000 de euro în plus la salariu, semnez». Tănase nu au vrut, ăștia au vrut.

A venit și mi-a zis «Dacă vine o echipă, cât vrei pe mine? ». I-am spus că 5 milioane de euro. «Ai spus că vrei 3 milioane» și i-am explicat «Dacă semnezi îți bag 3 milioane de euro clauză. Gândește-te și acum. Semnezi și ai 3.000.000 de euro clauză. Vine o echipă și te vrea, cer 5.000.000 de euro».De ce? Păi pentru că așa vreau. 

Tănase, vrei să facem un contract? Fă-l acum și dacă găsești 3.000.000 poți să pleci. Dacă nu ai contract semnat și vine o ofertă pentru tine, vreau 5.000.000 până în ultima zi. Ca să te învăț minte!”, a declarat Gigi Becali la ProX.

3.000.000 de euroeste cota lui Florin Tănase, potrivit transfemarkt

VIDEO Dragomir e de partea FCSB: „Dacă eram la Ligă, trimiteam toate echipele în Antalya”

>

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.