Campionate

Gigi Becali, reacție incredibilă după derapajul rasist la adresa lui Marius Șumudică: „Și ce dacă i-a zis așa?”

Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 ianuarie 2021

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul FCSB, a comentat scandalul rasist în care antrenorul Marius Șumudică a fost numit „țigan” în Turcia.

În mod surprinzător, Gigi Becali nu condamnă ieșirea rasistă a lui Erman Toroglu, ci spune că jignirile sunt doar „aburi în vânt”, semn că nu ar trebui să fie luate în seamă. 

Gigi Becali: „Ce îl interesează pe Șumudică?”

„Și ce dacă l-a făcut? Nu mai poate Șumudică că l-a făcut «țigan». Șumudică le-a luat banii, el a demonstrat acolo, dacă l-a făcut «țigan» ce... ce sunt vorbele? O vorbă jignire e abur. Un abur în vânt, ce îl interesează pe Șumudică ce a zis ăla?”, a declarat Becali la PRO X.

Marius Șumudică, prima reacție în scandalul de rasism din Turcia

Luni, Marius Șumdudică a oferit o primă reacție pe seama acestui scandal. Antrenorul român nu a dorit să inflameze situația și spune că nu a fost mișcat prea tare de ceea ce a spus turcul.

„Nu e normal ce s-a întâmplat. Toată lumea îmi spune că a dat mașina cu lapte peste mine când eram mic. N-am nimic cu etnia rromă, eu sunt român, părinții mei sunt români. Dacă asta e educația acelei persoane, eu nu pot să-i răspund. Nu m-a mișcat foarte mult. N-am nevoie de ajutorul nimănui din țară. Nu simt nevoia să mă apere nimeni, pe cuvântul meu de onoare. Eu aparțin României și sunt mândru că sunt român”, a declarat Șumudică.

VIDEO. Totul despre FCSB - Astra Giurgiu, următorul meci al roș-albaștrilor

>

Citește mai multe reacții pe acest subiect:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.