Liga 1

DINAMO. Gane, intr-o situație incredibilă la Dinamo! Obligat să mizeze pe un puști cu doar 45 de minute în Liga 1

+16 Foto
Ionel Gane // FOTO: Cristi Preda

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 12 ianuarie 2021

Dinamo va juca miercuri, de la ora 19:00, pe terenul lui Hermansntadt, în primul meci oficial din 2021 și se confruntă cu mari probleme de lot.

  • Hermannstadt – Dinamo se joacă miercuri, de la 19:00. Partida e liveTEXT și video pe GSP.ro și în direct pe Look Sport+, Digi Sport și TV Telekom Sport

Ionel Gane are o groază de probleme pe cap, Pe lângă absențele din defensivă, Dinamo are acum probleme și în poartă.

Mihai Eșanu va fi titular în Dinamo - Hermannstadt

Tomas Mejias vrea să plece și nu a făcut deplasare pentru meciul cu Hermnnstadt, iar antrenorul lui Dinamo va fi nevoit să-l titularizeze pe Mihai Eșanu între buturi. Acesta are mai are doar o repriză în Liga 1, la finele lunii august, cu Chindia (0-1), primul meci al ultimului mandat al lui Cosmin Contra în Ștefan cel Mare! 

Mihai Eșanu

Chiar dacă a fost campion la juniori cu Dinamo, Eșanu, 22 de ani, are doar acea prezență la nivelul primei divizii. Fotbalistul a mai fost rezervă la prima echipă de 5 ori în sezonul de toamnă.

Dinamo va avea o rezervă de 17 ani

Rezerva lui Eșanu va fi Aleksander Mitrovic, 17 ani, care nu are niciun meci pe prima scenă. Doar a prins o partidă rezervă, cu Clinceni (1-1), la finalul lui 2020, el fiind în acel meci rezerva rezervei, Dinamo trecând doi portari pe foaie, după titularul Mejias și Eșanu. Mitrovic a cochetat cu naționalele de juniori

VIDEO Dumitru Dragomir dezvăluie cum ar fi câștigat spaniolii bani de la Dinamo

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.