Campionate

Mircea Lucescu e cu ochii pe Ianis Hagi: „Ar avea nevoie de un antrenor ca mine”

Ianis Hagi (22 de ani) FOTO IMAGO

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 ianuarie 2021

Mircea Lucescu (75 de ani) a afirmat că a încercat să îl transfere pe Ianis Hagi (22 de ani) de la Glasgow Rangers la Dinamo Kiev, dar suma cerută de formația de pe Ibrox Stadium a fost prea mare.

Mircea Lucescu a dezvăluit că a încercat să îl aducă la Kiev pe Ianis Hagi, dar tranzacția a eșuat: „Ianis ar fi avut nevoie de un antrenor ca mine, care știe să lucreze cu tinerele talente. Dar a fost prea scump și nu mi-am permis să-l cumpăr” a relatat antrenorul român.

Mircea Lucescu: „Eu l-am pregătit pe Hagi pentru Mondialul din America”

Mircea Lucescu a amintit că l-a transferat pe Hagi la Brescia și l-a pregătit pentru Campionatul Mondial din 1994, când „Generația de Aur” a României a obținut cea mai mare performanță din istoria naționalei: „Să nu uităm că pe Gică Hagi eu l-am pregătit pentru Mondialul din America, atunci cînd l-am luat la Brescia de la Real Madrid. Atunci l-am umilit, l-am făcut gras, l-am ținut și rezervă în Serie B, ca să-i lucrez orgoliul, și știm ce a ieșit”, a spus tehnicianul într-un interviu acordat pentru playsport.ro.

Tehnicianul celor de la Dinamo Kiev cred că Ianis Hagi încă nu a ajuns la potențialul maxim, dar presimte că în curând va exploda, chiar dacă poartă povara numelui tatălui său: „Să fiți siguri că, în curând, va avea declicul pe care îl așteaptă toată lumea și va deveni mare. Poartă povara imensă a numelui, de aceea l-am îndrumat pe Răzvan să se facă portar, să nu fie comparat în permanență cu mine”.

VIDEO. Victor Ciutacu, despre Ianis Hagi: „Are mai multe cluburi la activ decât are ani de fotbal!”

>

Citește și alte știri despre stranieri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.