Formula 1

FOTO Imagini cu puternic impact emoțional » Mâinile lui Grosjean la două luni de la arsurile suferite în accidentul din Bahrain

+40 Foto
Mâinile lui Romain Grosjean după scoaterea bandajelor

Articol de Luminița Paul  —  marţi, 12 ianuarie 2021

Pilotul francez Romain Grosjean (34 de ani) a publicat pe rețelele de socializare două imagini de mare impact, care însă aduc o veste bună: recuperarea merge corect.

Romain Grosjean a fost implicat într-un accident terifiant în primul tur al Marelui Premiu din Bahrain, din noiembrie 2020. Monopostul său l-a agățat pe cel Alpha Tauri al lui Daniil Kvyat, iar francezul a ajuns cu Haas-ul în barierele de protecție. Mașina a irumpt însă în flăcări, s-a rupt în două, Grosjean rămânând în cockpit. A reușit să se extragă miraculos de acolo, a fost preluat de personalul medical, îngrijit și apoi transportat la un spital local. 

După ce a fost supus unui control riguros, care a revelat că nu există fracturi sau comoții, francezul a început lungul drum al recuperării în urma arsurilor suferite la ambele mâini. Stânga a fost mai afectată decât dreapta și ultima la care a reușit să renunțe la bandaj.

Romain Grosjean și-a ținut fanii la curent

În tot acest timp, el și-a ținut fanii la curent cu evoluția lucrurilor. Duminica trecută a anunțat că era prima zi cu mâna dreaptă descoperită. „Cât de bine mă simt. E ușor să uiți cum sunt corpurile noastre când funcționează bine! La noapte mă voi bandaja din nou, înaintea întâlnirii cu chirurgul meu care va evalua progresul făcut!”, a scris el. 

Romain Grosjean și pisica sa, Petrus Foto Twitter Romain Grosjean

Luni a renunțat la bandaj și la mâna stângă, iar azi a oferit și o imagine a acesteia, cu urmele arsurilor încă extrem de vizibile. „Dat complet la o parte, Petrus e fericit”, a comentat, referindu-se la pisica sa. Pilotul francez, în vârstă de 34 de ani, a ieșit din Formula 1 la finalul sezonului trecut, după cinci ani petrecuți la Haas. 

Citește și alte știri din F1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.