Liga 1

FOTO Primul cartonaș roșu încasat de Craiova în ultimii doi ani!

+14 Foto
Partida CS U Craiova - Sepsi a fost marcată pe final de cartonașul roșu încasat de Vladimir Screciu (20 de ani, mijlocaș central).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 ianuarie 2021

Partida CS U Craiova - Sepsi 0-0 a fost marcată pe final de cartonașul roșu încasat de Vladimir Screciu (20 de ani, mijlocaș central). Nici oaspeții nu au terminat partida în „11”.

Screciu avea deja un cartonaș galben, însă nu a ținut cont de el în minutul 81, când a intrat la mijlocul terenului cu talpa sus la Aganovic. Kovacs i-a acordat direct „roșu”.

Captură TV @Telekom Sport

Craiova n-a avut om eliminat în ultimele două sezoane!

Acesta este prima eliminare dictată împotriva craiovenilor în ultimele 51 de etape, precedenta fiind la „roșul” încasat de Tiago Ferreira în CS U Craiova - Viitorul 1-2 - etapa a 10-a play-off-ului din sezonul 2018/19!

FOTO. Cele mai tari imagini din Craiova - Sepsi 0-0

Nici Sepsi nu a încheiat meciul în efectiv complet. Fofana a fost trimis la cabine, după ce a încasat două cartonașe galbene în decurs de un minut, unul pentru fault, celălalt pentru proteste vehemente.

Craiova - Sepsi. I-a tăiat gheata lui Niczuly!

Meciul din Bănie a început, de asemenea, cu o intrare dură. Chiar în minutul 3, Ivan Mamut (23 de ani), atacantul oltenilor, i-a tăiat cu crampoanele gheata portarului advers, Roland Niczuly (25). Niczuly s-a resimțit câteva zeci de secunde și a fost nevoit să-și schimbe ghetele, avariate de tacklingul întârziat al lui Mamut. „Centralul” Istvan Kovacs nu i-a acordat nici măcar cartonaș galben atacantului gazdelor. Croatul a luat avertismentul abia la reluare, când l-a lovit din nou pe portarul oaspeților, după ce acesta apucase să prindă mingea în brațe. 

„Indiscutabil trebuie măsură disciplinară! N-ai cum să treci peste această fază. Sunt unii care merg spre vârful sancțiunii. Atunci, dau roșu. Alții spun că a avut intensitate, dar a căutat să-l ferească pe adversar. Dacă nu vrei să dai, te faci că nu vezi nimic, că e zăpadă”, a declarat, la pauză, fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.