Liga 1

FCSB. Becali dezvăluie cum a transferat doi jucători de la o rivală: „Pe unul l-am furat și m-a bătut Dumnezeu!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 13 ianuarie 2021

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre transferul noului său preferat, mijlocașul Octavian Popescu (18 ani), adus în vară de la CS Universitatea și a comparat cazul său cu cel al portarului Andrei Vlad (21 de ani).

Finanțatorul roș-albaștrilor a dezvăluit cum a ajuns Octavian Popescu la FCSB și spune că, în 2017, „l-a furat” pe Andrei Vlad de la olteni.

Gigi Becali, patron FCSB:„Rotaru e vinovat în cazul lui Octavian Popescu”

„Nu sunt eu vinovat că l-am luat pe Octavian Popescu. Rotaru e vinovat pentru că nu-i făcuse contract. Băiatul a cerut o mie sau două mii de euro și ei nu au vrut să-i dea. Și nu a vrut să mai semneze cu ei. Asta a fost toată istoria.

După aceea a venit la mine și l-a adus Giovanni. Mi-a zis că vrea 1.000 de euro. I-am întrebat pe ăia de la mine de la Academie și mi-au spus că merită, că e foarte bun. Am dat banii și l-am luat. Era 90.000 de euro clauza. Nu am nicio vină! ”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Gigi Becali: „L-am furat pe Vlad de la Craiova”

„În cazul lui Vlad sunt vinovat. L-am furat! Recunosc acum că l-am furat. Și am plătit. Dumnezeu m-a bătut imediat, în Europa League, când am ieșit din cauza lui. Ai văzut că am plătit pentru ce am furat? Am furat, am plătit”, a adăugat patronul FCSB.

Probabil nu trebuia să țin atâta dușmănie contra lui Rotaru, pentru ce a făcut Craiova cu Viitorul. Dar a fost dușmănia mea și am vrut să plătesc cu aceeași monedă la meciul cu CFR Cluj. L-am sunat înainte de meciul nostru cu CFR Cluj, dar nu a răspuns. Am vrut să-i propun să fim drepți și corecți. I-am zis «Dacă răspundeai, erai campion anul trecut», Nu ne mai relaxam cu CFR Cluj 
– Gigi Becali

VIDEO Reîncepe Liga 1! FCSB, duel tare cu Astra

>

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.