Liga 1

DINAMO. Fanii din DDB îl ironizează pe Cortacero: „E ca personajul din desene animate care face «beep, beep». E serios ca Donald Duck” » Pun presiune ca să renunțe la acțiuni

Pablo Cortacero comparat de fanii lui Dinamo cu un personaj din desene animate

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 13 ianuarie 2021

Fanii lui Dinamo, acționari în club prin programul DDB, pun presiune pe Pablo Cortacero pentru ca spaniolul să renunțe la acțiuni, din cauza neplății datoriilor.

  • Hermannstadt și Dinamo se înfruntă azi, de la ora 19:00, în runda cu numărul 16 din Liga 1. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Sport+, Telekom Sport 1 și Digi Sport 1.

Alexandru Conovaru, membru în programul DDB, a vorbit despre situația complicată de la Dinamo și s-a luat de Pablo Cortacero, pe care l-a comparat cu Road Runner, un cuc alergător, personaj în seria de desene animate „The Road Runner show”.

DDB: „Cortacero și-a bătut joc de Dinamo”

„Noi suntem singurii care au dat bani. Încă nu s-a întâmplat acea mărire de capital promisă de Cortacero și lăudată de Șerdean. E o nebuloasă la Dinamo! Noi, cei de la DDB, putem susține clubul atât timp când oamenii se înscriu. Discutăm cu două companii pentru o sponsorizare și vor veni și mai mulți fani când vor pleca spaniolii.

Dacă nu va da banii, Cortacero trebuie să cedeze acțiunile! Povestea nu poate continua la nesfârșit! S-a semnat o mărire de capital  și dacă nu poți aduce banii, trebuie să plece. E o dată menționată ca fii data limită pentru a aduce banii. Dacă nu, trebuie să cedeze acțiunile. Trebuie să vină pe 22 ianuarie la Adunarea Generală și vedem ce va fi

Fanii trebuie să cumpere bilete în continuare, la meciuri, pentru a salva clubul pe care-l iubim și care e tratat ca o jucărie de Cortacero, care pare că nu a avut jucării când era mic. Și-a bătut joc de Dinamo, de conaționalii lui, de jucătorii români și de țară. 

Cortacero e serios ca Donald Duck! Parcă e un desen rusesc ce se întâmplă la Dinamo. Cortacero pare că personajul acela din desene animate, după care aleargă coiotul și care face «beep, beep». Toată lumea aleargă după el și nu-l prinde. Glumim acum, dar e tragi ce se întâmplă. E dramatic pentru oamenii din club, pentru jucători și fani.”, a declarat Alex Conovaru la Pro X.

VIDEO  Dumitru Dragomir dezvăluie cum ar fi câștigat spaniolii bani de la Dinamo

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.