Liga 1

EXCLUSIV Jucătorii lui Dinamo vor să protesteze contra lui Cortacero! Ce au de gând să facă la primul meci din 2021

+16 Foto
Pablo Cortacero

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 13 ianuarie 2021

Jucătorii lui Dinano sunt gata să protesteze împotriva conducerii la primul meci din 2021, contra lui Hermansntadt

  • Hermannstadt și Dinamo se înfruntă azi, de la ora 19:00, în runda cu numărul 16 din Liga 1. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Sport+, Telekom Sport 1 și Digi Sport 1.

Sătui de minciunile venite din partea lui Pablo Cortacero și a președintelui Dorin Șerdean, jucătorii care au rămas la Dinamo au de gând să protesteze pentru a atrage atenția asupra situației din club.

Dinamo, protest la meciul cu Hermansntadt

După ce la reunire au luat în calcul să nu se antreneze, dar au renunțat la idee de teama unor posibile penalizări, jucătorii lui Dinamo au discutat în vestiar și au de gând să protesteze la meciul contra sibienilor. 

Astfel, e foarte posibil ca la primul meci din 2021 jucătorii și staff-ul să poarte banderole albe la mână în semn de protest din cauza salariilor restante.

Fanii trebuie să cumpere bilete în continuare, la meciuri, pentru a salva clubul pe care-l iubim și care e tratat ca o jucărie de Cortacero, care pare că nu a avut jucării când era mic. Și-a bătut joc de Dinamo, de conaționalii lui, de jucătorii români și de țară. 

Ce caracter au băieții lui Dinamo! Și-au depus notificarea de 15 zile, care a expirat, clubul nu și-a îndeplinit obligațiile de a-i plăti și pot pleca în orice clipă, dar nu au făcut-o deocamdată. Au ales să rămână și să ajute! Tot așteaptă să se țină promisiunile. Dar vor pleca toți, români și străini, dacă nu se rezolvă
- Emilian Hulubei, președinte AFAN, la Pro X

Jucătorii lui Dinamo, încurajați de fani

Suporterii din programul DDB, singurii care au dat bani la club în ultimele luni, vor fi prezenți lângă jucători înainte de meci. Peluza Cătălin Hîldan a anunțat că la ora 17:00, cu două ore înainte de meci, se vor strânge la stadion pentru a-i încuraja pe elevii lui Jerry Gane. În plus, aceștia continuă să cumpere bilete virtuale pentru a stânge bani pentru salariile jucătorilor.

VIDEO  Dumitru Dragomir dezvăluie cum ar fi câștigat spaniolii bani de la Dinamo

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.