Stiri extrasport

Fiul Ioanei Simion a dezvăluit în premieră ce i-a spus mama lui la câteva minute după scandalul cu Ilie Năstase: „Era speriată! A omis anumite lucruri”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 13 ianuarie 2021

Theodor, fiul Ioanei Simion, a vorbit despre scandalul dintre mama lui și Ilie Năstase, fostul jucător de tenis fiind acuzat că și-a bătut soția.

Într-o intervenție telefonică la Antena Stars, fiul Ioanei Simion a dezvăluit ce a discutat cu aceasta la câteva minute după scandalul cu Năstase și a avut un mesaj pentru mama lui.

„Mama nu mi-a spus tot despre ce s-a întâmplat cu Ilie Năstase”

„M-a sunat la câteva minute să-mi spună că s-a întâmplat ceva și că nu știe ce să facă. I-am spus să fie liniștită că, cu siguranță, dacă se liniștește va lua o decizie bună pentru ea.

 Mama oricum este o luptătoare, e o femeie puternică, Motivul nu mi l-a spus în totalitate. A omis să spună unele lucruri, mi-a spus destul de vag. Era supărată si puțin speriată, dar încerca să ascundă.

Să fie ea și să ia ce decizie crede că este mai bună pentru ea. Tot timpul asta am sfătuit-o. Eu sunt alături de ea. Am încredere în decizia ei”, a spus Theodor, potrivit Libertatea.

Citește mai multe știri despre scandalul dintre Ioana și Ilie Năstase: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.