Liga 1

VIDEO Toni Petrea anunță schimbări la FCSB: „Asta trebuie să facem pentru a ne exprima la potenţial maxim” + Ce spune despre meciurile cu Dinamo

Anton Petrea, antrenor FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 13 January 2021

Anton Petrea (45 de ani), antrenorul lui FCSB, a prefațat duelul cu Astra din etapa 16 a Ligii 1, a vorbit despre tragerea la sorți din Cupa României și despre cum a decurs perioada de pregătire pentru echipa sa. 

Într-un interviu publicat pe pagina de Facebook a celor de la FCSB, antrenorul roș-albaștrilor a abordat mai multe subiecte actuale. Printre acestea, meciul cu Astra, care va avea loc vineri, 15 ianuarie. „Principalul” liderului din Liga 1 a lăsat de înțeles că va face mai multe schimbări în echipă în următoarea perioadă, în care sunt programate multe meciuri. 

Anton Petrea, antrenor FCSB: „Ne așteaptă o perioadă grea”

>

„Avem un adversar care a încheiat anul foarte bine, cu rezultate foarte bune. Sunt într-o revenire de formă, va fi un meci dificil, disputat. Ne așteaptă o perioadă grea, cu meciuri din 3 în 3 zile, cu o încărcătură fizică și morală foarte mare. Trebuie să fim atenți și să gestionăm cât mai bine aceste meciuri, pentru a obține cât mai multe puncte.

Nu va fi ușor, dar pentru toate echipele programul e același. Cred că echipa care va gestiona cel mai bine această perioadă va avea de câștigat. Trebuie să fim foarte atenți și să distribuim efortul asupra jucătorilor cât mai echilibrat, pentru a ne exprima la potențial maxim în fiecare meci”, a declarat Anton Petrea.

Anton Petrea, despre meciurile cu Dinamo: „Le aștept cu mare interes”

FCSB va întâlni Dinamo în faza optimilor de finală ale Cupei României, pe 10 februarie. Va fi al doilea duel între cele două rivale în decurs de o săptămână, pentru că pe 3 februarie „Derby de România” este programat în campionat, în etapa 21.

„Aștept cu mare interes meciurile, indiferent de poziția din clasament un meci contra lui Dinamo este un derby. Din păcate, nu putem beneficia de aportul suporterilor în tribune, să fie alături de noi, dar vom încerca să facem totul pentru a ne califica mai departe în Cupă, iar în campionat să câștigăm meciul împotriva lor. Până atunci avem alte meciuri la care trebuie să ne gândim”, a spus Toni Petrea, pe seama acestui subiect.

A fost o vacanță destul de scurtă, dar binemeritată pentru jucători. A urmat o perioadă de pregătire la fel de scurtă. Condițiile au fost foarte bune, nu am de ce să mă plâng. Cred că ne-am îndeplinit obiectivele pe care ni le-am propus înainte de a veni aici (n.r. - în Turcia). Țin să le mulțumesc jucătorilor pentru modul în care au reacționat și au răspuns la ceea ce le-am cerut, nu rămâne decât să aștept nerăbdător începutul sezonului.

Din fericire nu am avut probleme medicale majore, iar cei cu probleme mai vechi au revenit lângă echipă, sunt în programul de recuperare, pe un drum bun. Cred că suntem 100% apți pentru începerea returului - Anton Petrea, antrenor FCSB

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.