Liga 1

Gabi Iancu a semnat cu noua echipă! Durata contractului + Câți bani primește Viitorul

Gabi Iancu, la Viitorul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 13 ianuarie 2021

Gabi Iancu (26 de ani), golgheterul Ligii 1 în sezonul 2019/2020, a semnat cu Akhmat Grozny, echipa de pe locul 10 în Rusia.

Fostul atacant de la Viitorul a trecut cu bine vizita medicală și a semnat cu formația din Rusia. Akhmat Grozny devine astfel a treia echipă din străinătate pentru care Iancu evoluează, după Karabukspor din Turcia și Termalica din Polonia.

Durata contractului semnat de Iancu este de 4 ani și jumătate, iar Viitorul va primi 500.000 de euro, potrivit digisport.ro.

Gabi Iancu, la Akhmat Grozny

Impresarul Traian Gherghișan, care a intermediat transferul, a oferit o reacție pe acest subiect pentru sursa citată: „Suntem bucuroşi că lucrurile au decurs bine, iar Gabi a semnat. Este un club puternic, dintr-un fotbal foarte puternic şi nu o spun doar pentru că sunt implicat în transfer. A fost dorit foarte mult de antrenorul principal care speră să ajute ofensiva. 

Apărarea lui Akhmat se situează în primele trei din Rusia. Antrenorul a mai lucrat cu Ropotan şi cu Paul Anton, deci cunoaşte fotbalistul român”.

Gabi Iancu a semnat cu Akhmat Grozny

  • 29,3 milioane de euro este valoarea lotului celor de la Akhmat Grozny. Gabi Iancu valorează 1,3 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.com.
  • 1 trofeu are noua echipă a lui Gabi Iancu în palmares: Cupa Rusiei, în 2004.
  • 30.200 de locuri este capacitatea Akhmat-Arena, stadionul pe care evoluează Akhmat Grozny.
  • 18 goluri a marcat Gabi Iancu în Liga 1 sezonul trecut, în 28 de apariții. În acest sezon are 4 goluri în 10 meciuri.
  • 3 milioane de euro este cea mai mare cotă a unui jucător de la Akhmat. Este vorba despre mijlocașul brazilian Ismael Silva.

Citește mai multe știri despre tranferuri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.