Liga 1

„Pablo Cortacero are oferta pe masă pentru Dinamo” » Fostul căpitan al „câinilor” spune că are informații din interior

Florentin Petre (44 de ani), fost căpitan al lui Dinamo, spune că Pablo Cortacero are pe masă o ofertă de a vinde clubul.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 13 ianuarie 2021

Florentin Petre (44 de ani), fost căpitan al lui Dinamo, spune că Pablo Cortacero are pe masă o ofertă de a vinde clubul. 

Planurile pe care Pablo Cortacero le are cu Dinamo sunt în continuare un mister. Investitorul spaniol a îngropat gruparea în datorii, nu a plătit niciun euro jucătorilor, dar refuză să cedeze clubul. Cel puțin asta susține Florentin Petre. Fostul căpitan al „câinilor”, antrenor la Dacia Unirea Brăila în acest moment, ar deține informații despre o ofertă importantă, dar nu a oferit detalii despre numele persoanei dornice să se implice. 

Florentin Petrescu: „Cortacero are ofertă să vândă Dinamo”

„Știu foarte bine că a avut o ofertă să își recupereze banii, plus încă jumătate ca să cedeze acțiunile. Nu a vrut. În câteva luni de zile să câștigi aproape dublu cât ai băgat, mie mi se părea un moment oportun să te ridici de la masă și să mergi mai mai departe.

Și acum cred că are oferta pe masă. I se dădeau banii investiți plus încă 400.000 sau 500.000 de euro ca să cedeze acțiunile. Dacă nu ești în stare să conduci, lasă-l pe altul. Din ce văd, altele sunt obiectivele acolo”, a declarat Florentin Petre, conform Realitatea Sportivă.

Florentin Petre

Florentin Petre, legendă a lui Dinamo

Florentin Petre și-a făcut junioratul la Dinamo și a evoluat pentru „câini” între 1994 și 2006, perioadă în care a câștigat trei titluri, cinci Cupe și o Supercupă a României. A înscris 43 de goluri în 259 de meciuri în Liga 1, fiind extrem de iubit de galeria roș-albilor. 

VIDEO. Angelo Alistar deplânge situația de la Dinamo: „Simțeam că aici se va ajunge”

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.