Stiri extrasport

Un triplu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice s-a aflat printre susținătorii lui Donald Trump care au intrat cu forța în clădirea Capitoliului

Klete Keller, Michael Phelps, Ryan Lochte și Peter Vanderkaay FOTO IMAGO

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 13 ianuarie 2021

Klete Keller (38 de ani), triplu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice, s-a aflat printre susținătorii lui Donald Trump care au luat cu asalt Capitoliul pe 6 ianuarie.

Donald Trump, președintele încă în exercițiu al Statelor Unite, i-a instigat pe suporterii săi, iar aceștia au luat cu asalt clădirea Capitoliului și au trecut peste vigilența forțelor de ordine. Printre susținătorii actualului președinte s-a aflat și Klete Keller, potrivit New York Times.

Klete Keller, triplu medaliat cu aur la JO

Klete Keller a participat cu echipa națională de înot a Statelor Unite ale Americii la Jocurile Olimpice și a câștigat trei medalii de aur. El a reprezentat SUA la Olimpiadele din 2000, 2004 și 2008 și a făcut parte dintr-o echipă care îi includea pe Michael Phelps sau pe Ryan Lochte.

Conform publicației citate, Klete Keller a fost demascat pentru că a purtat jacheta echipei olimpice a Statelor Unite.

Capitoliul, asaltat de de susținătorii lui Donald Trump

Congresul Statelor Unite avea în program să valideze pe 6 ianuarie victoria lui Joe Biden la alegerile prezidențiale din Statele Unite, însă procesul a fost amânat câteva ore, după ce susținătorii lui Donald Trump au luat cu asalt clădirea Capitoliului din Washington DC.

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.