Liga 1

EXCLUSIV „Câinii”, disperați după bani » Ricardo Grigore, aproape de a se transfera la o rivală din Liga 1

Articol de Eduard Apostol  —  Wednesday, 13 January 2021

În urmă cu un an, CFR Cluj cumpăra la preț de reduceri un tânăr fotbalist de viitor al lui Dinamo, Denis Ciobotariu (eligibil U21) pentru doar 150.000 de euro. Acum, ar putea obține un preț la fel de bun pentru Ricardo Grigore!

„Câinii” sunt disperați să găsească bani pentru a salva ce se mai poate din acest sezon, în condițiile în care Pablo Cortacero nu trimite bani, ci emite numai minciuni. Internațional de tineret, Rici, eligibil U21, a acuzat probleme la aductori și n-a jucat aseară, iar jucătorul nu vrea să riște o accidentare de durată. Și în privința lui,CFR Clujva negocia, afirmă sursele GSP, iar Grigore s-ar putea revedea cu Ciobotariu.

DDB a blocat transferul lui Ricardo Grigore în 2020

În primăvara 2020, suporterii DDB au reușit să blocheze un eventual transfer în Anglia al lui Rici, Ionuț Negoiță își dăduse acordul ca el să plece pentru 200.000 de euro. Doar că fanii au ripostat și au transmis că vor protesta, permițând transferul, la acea vreme, pentru un milion de euro și 20 la sută dintr-un eventual transfer. 

12 meciuria strâns Ricardo Grigore în actuala ediție pentru Dinamo. Fotbalistul a fost căpitan și campion la juniori cu ”câinii”.

VIDEO. Dumitru Dragomir, după victoria lui Dinamo cu Hermannstadt: ”Dinamo se desființează”

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.