Tenis

Ion Țiriac l-a enervat și pe antrenorul Serenei Williams: „A demonstrat lumii acest lucru!”

Serena Williams și Patrick Mouratoglou // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 ianuarie 2021

Patrick Mouratoglou (50 de ani), antrenorul Sernei Williams (39), a răspuns comentariilor făcute de Ion Țiriac (81) la adresa jucătoarei de tenis.

Ion Țiriac i-a cerut jucătoarei de tenis cu 23 de trofee de Grand Slam să se retragă, iar cuvintele acestuia nu au rămas fără urmări. Mai întâi i-a răspuns Alexis Ohanian, soțul Serenei, iar acum a venit rândul antrenorului acesteia, Patrick Mouratoglou.

„Acum un an, Serena a atins o nouă bornă: a câștigat primul ei titlu ca mamă, la Auckland. Nu mai trebuia să demonstreze nimic nimănui - dar a făcut-o, a demonstrat lumii că încă poate, indiferent de circumstanțe și provocări”, a transmis Mouratoglou, citat de TennisHead. Acesta a adăugat: „Să facem ca 2021 să fie un an memorabil”.

Ce a spus Ion Țiriac despre Serena Williams

La vârsta asta și la greutatea pe care le are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență s-ar retrage! Din toate punctele de vedere.

Acuzații la adresa WTA după declarațiile lui Ion Țiriac

Tumaini Carayol, un jurnalist specializat pe tenis de la Guardian, a scris un editorial în care acuză lipsa constantă de reacție a WTA în fața scandalurilor de rasism și sexism. 

VIDEO. Alexis Ohanian, soțul Serenei Williams, atac grosolan la Ion Țiriac: „Fetița mea de 3 ani are mai multe Grand Slam-uri decât acest clovn”

>

Citește mai multe știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.