Stranieri

Presa turcă aruncă bomba! Marius Șumudică, dorit de unul dintre marile cluburi din Istanbul » De ce ar depinde mutarea

Marius Șumudică, antrenor la Galatasaray! Presa turcă susține că au apărut zvonuri că tehnicianul român care s-a despărțit de Gaziantep ar fi un „plan B” la forța din Istanbul. Foto: Imago

Articol de Theodor Jumătate  —  Thursday, 14 January 2021

Marius Șumudică, antrenor la Galatasaray? Presa turcă susține că au apărut zvonuri că tehnicianul român care s-a despărțit de Gaziantep ar fi un „plan B” la forța din Istanbul, unde Fatih Terim are o relație tensionată cu președintele clubului.

Chiar și după o ruptură atât de brutală la Gaziantep, contractul său fiind reziliat în urma conflictului antrenorului cu președintele clubului, Marius Șumudică rămâne în atenția fotbalului turc, numele său fiind vehiculat la una dintre marile puteri ale campionatului. Galatasaray.

Marius Șumudică la Galatasaray? Fatih Terim: „Simt o singurătate profundă”

La "Cim-Bom-Bom", e tensiune mare. După un meci neașteptat de dificil cu Malatya, în Cupă, egalând în ultimele secunde ale prelungirilor și câștigând cu 7-6 la penalty-uri, Fatih Terim a declarat: "Simt o singurătate profundă. Promisiunea mea e că rămân până în vară, când mi se încheie contractul".

Faimosul tehnician al Galatei, cel care a cucerit Cupa UEFA în 2000, alături de Hagi și Gică Popescu, are o relație încordată cu președintele clubului, Mustafa Cengiz. "Legătura dintre ei atârnă doar de un fir de ață. Nu ar mai rezista la o altă criză", a comentat cotidianul local Fanatik.

Marius Șumudică la Galatasaray? Fatih Terim ar putea pleca

Președintele lui Galatasaray a discutat o oră cu Fatih Terim, apoi a apărut în fața presei. Nu se gândește să-l demită. ”Vrem să câștigăm derbyul cu Beșiktaș, de duminică. Și antrenorul, și jucătorii noștri se vor bate pe viață și pe moarte să învingă”, a declarat Mustafa Cengiz, detaliind relația sa cu tehnicianul în vârstă de 67 de ani: ”Amândoi avem același caracter vulcanic, iar mie nu-mi este teamă de nimeni. Dacă vreau să-i zic ceva lui Fatih, o fac. El, la fel. Dar nu ne vom certa niciodată în fața presei”. Cengiz a precizat: ”Contractul profesorului Fatih nu se încheie în vară, se termină doar dacă noi îl reziliem”.

Înainte de conferință, Fotospor anunțase că "au apărut deja zvonuri, unii susțin că îl va concedia pe Terim. Alții vorbesc de un «Plan B Șumudică»". În ciuda sprijinului arătat de președinte, Terim ar fi în continuare tentat să renunțe în vară.

Marius Șumudică a provocat o adevărată criză de nervi! Daniel Pancu: „Am spart un televizor în vestiar! Se înșelase în privința mea”

>

Citește mai multe știri despre Marius Șumudică: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.