Liga 1

VIDEO „Mergi la Craiova?” » Cum a reacționat Laurențiu Reghecampf la revenirea în România

+5 Foto
Laurențiu Reghecampf, la plecarea de la aeroport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 ianuarie 2021

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a revenit astăzi în România. Tehnicianul ar putea semna cu CS Universitatea Craiova, dacă oltenii vor reveni cu o ofertă mai bună.

Ultima dată „principal” la Al Wasl, Laurențiu Reghecampf nu și-a găsit alt job din octombrie, când a fost demis de clubul din Emiratele Arabe Unite. Acesta a tratat cu Mihai Rotaru, finanțatorul Craiovei, dar negocierile au ajuns la un impas când a venit vorba despre salariu: propunerea oltenilor nu l-a mulțumit pe antrenor.

Laurențiu Reghecampf, la aeroport

>

Laurențiu Reghecampf nu exclude totuși o colaborare cu Rotaru la Craiova, însă așteaptă o propunere mai consistentă din Bănie. Astăzi, antrenorul a fost zărit la aeroportul din Otopeni alături de Anamaria Prodan, soția sa, și de Laurențiu jr., fiul cel mic. Întrebat de reporterul GSP dacă va semna cu Craiova, Reghe a fost misterios: a zâmbit complice, dar nu a oferit vreun răspuns.

Între timp, Craiova va continua în acest retur cu Corneliu Papură pe bancă. Actualul antrenor al „juveților” este criticat din toate părțile pentru jocul prestat de echipa sa. După 16 etape, CS U Craiova ocupă locul 2 în Liga 1, cu 33 de puncte, unul sub liderul FCSB, care are un meci în minus față de olteni.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.