Liga 1

Abia întors din Turcia, Mihai Stoica anunță noua senzație de la FCSB: „Țineți minte numele ăsta!”

FCSB a disputat miercuri un meci amical împotriva lui Kemerspor, echipă de Liga 4 din Turcia, încheiat 3-2 Remarcatul lui Mihai Stoica a fost mijlocașul Aurelian Ciuculete (17 ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 ianuarie 2021

FCSB a disputat miercuri un meci amical împotriva lui Kemerspor, echipă de Liga 4 din Turcia, încheiat 3-2. Remarcatul lui Mihai Stoica a fost Aurelian Ciuciulete (17 ani). Trecut ca mijlocaș pe site-ul clubului, puștiul a jucat stoper în testul din cantonament. 

Răzvan Oaidă a marcat două dintre cele trei goluri ale amicalului din Antalya, dar Mihai Stoica a fost impresionat de unul dintre puști. Aurelian Ciuciulete este un mijlocaș cu talie, de 1,86 metri. Lovește mingea cu piciorul drept și evoluează pentru formația U19 a celor de la FCSB. A fost adus de la Dynamik Craiova, una dintre academiile importante ale Olteniei. 

Mihai Stoica, impresionat de Aurelian Ciuciulete

„Ciuciulete, un debutant, a ratat niște ocazii rare. Țineți minte numele ăsta, Aurelian Ciuciulete, un fotbalist din Craiova. Fac și eu ca Mitică Dragomir”, a spus Mihai Stoica, la „Digi Sport Special”.

Aurelian Ciuciulete

FCSB „fură” talentele din Craiova

Ciuciulete le calcă pe urme lui Andrei Vlad și Octavian Popescu. Cel din urmă este revelația sezonului la FCSB. Mijlocașul de 18 ani a semnat un contract de impresariat cu Giovanni Becali, chiar la începutul acestui an. Cei de la U Craiova n-au putut să-i prelungească mijlocașului înțelegerea cu formația din Bănie după ce Giovanni a intrat pe fir și l-a redirecționat către FCSB.

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.