Liga 1

FOTO Imagini de la amicalul care a scăpat-o pe FCSB de carantină » Ce scrie în prima comunicare oficială

+6 Foto
FCSB a oferit prima comunicare oficială în legătură cu amicalul disputat ieri. Formația lui Toni Petrea a învins-o pe Kemerspor, echipă din liga a 4-a turcă, cu scorul de 3-2.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 ianuarie 2021

FCSB a oferit prima comunicare oficială în legătură cu amicalul disputat ieri. Formația lui Toni Petrea a învins-o pe Kemerspor, echipă din liga a 4-a turcă, cu scorul de 3-2. 

  • CONTEXT: FCSB este singura formație din Liga 1 care a efectuat un cantonament în afara țării, în ciuda interdicțiilor instaurate pe fondul pandemiei de coronavirus. UTA a trecut și ea granița, dar doar pentru un meci amical cu Szeged.
  •  GSP a solicitat puncte de vedere oficiale din partea autorităților din România cu responsabilitate în acest caz: Guvernul, Ministerul Sănătății, Direcțiile de Sănătate Publică din București și Ilfov. Absolut toate au avut același răspuns: „Nu am primit nicio solicitare și nu am oferit nicio aprobare pentru ca FCSB să evite o eventuală carantină”. 
  • FCSB a ajuns astăzi în România și a scăpat de orice măsură de carantinare. 

Mihai Stoica a furat startul și a dezvăluit numele adversarei. Comunicatul oficial și primele imagini de la amicalul din Antalya au venit aproape două ore mai târziu. Golurile bucureștenilor au fost înscrise de Ionuț Vînă, din penalty, în minutul 15, și de Răzvan Oaidă, cu o „dublă”, în minutele 22 și 55.

Echipa de start a celor de la FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, Ciuciulete, Soiledis, Pantea - Șut - Oaidă, Vînă - Buziuc, Fulga, Oct. Popescu

FOTO. Imagini de la FCSB - Kermerspor 3-2

FCSB, prima comunicare oficială despre amicalul din Turcia

„Victorie la final de cantonament!

FCSB a încheiat stagiul de pregătire din Antalya cu o partidă amicală disputată împotriva celor de la Kemerspor, în cadrul turneului Corendon Cup.

Roș-albaștrii au câștigat cu 3-2 partida disputată la Gloria Sports Arena, golurile echipei noastre fiind reușite de Ionuț Vînă, care a deschis scorul în minutul 15, respectiv Răzvan Oaidă, care a înscris în minutele 25 și 55.

Anton Petrea a folosit următoarea formulă de echipă: Târnovanu - Ov. Popescu, Ciuciulete, Soiledis, Pantea - Șut - Oaidă, Vînă - Buziuc, Fulga, Oct. Popescu. La pauza meciului au intrat Udrea, Niță și Perianu, care i-au înlocuit pe Târnovanu, Oct. Popescu și Șut.

Delegația noastră a revenit joi după-amiază în București, unde FCSB o va întâlni vineri seară pe Astra Giurgiu, într-o partidă contând pentru prima etapă din returul Ligii 1”, se arată în mesajul postat de FCSB.

VIDEO. Cei de la FCSB au sosit astăzi în țară » Jucătorii lui Toni Petrea au fost luați cu autocarul de la aeroport

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.