Liga 1

L-a dat Panduru de gol pe Reghecampf? Ce spune despre negocierile cu Craiova: „Sunt lucruri pe care le știm 3 oameni”

Basarab Panduru, un apropiat al familiei Reghecampf, dă de înțeles că Laurențiu e mai aproape ca niciodată de CS Universitatea Craiova.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 14 January 2021

Basarab Panduru, un apropiat al familiei Reghecampf, dă de înțeles că Laurențiu e mai aproape ca niciodată de CS Universitatea Craiova. 

  • CONTEXT: CS Universitatea Craiova a negociat cu Reghecampf (45 de ani) spre finalul anului trecut și Laurențiu era interesat să preia echipa, după care l-a speriat oferta prea mică a lui Mihai Rotaru, numai 15.000 de euro lunar. Detalii AICI!

Basarab Panduru a fost „secundul” lui Laurențiu Reghecampf la Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite. Pandi a revenit în postură de analist la Telekom Sport, dar nu exclude o nouă colaborare cu Reghe și spune că negocierile cu CS Universitatea Craiova se poartă în continuare. 

Laurențiu Reghecampf, negocieri cu Craiova. Ce spune Panduru

„Dacă el crede că e bine la Craiova, probabil se duce. Au fost discuții, s-a discutat. Sunt convins că dacă el alege să se ducă acolo, o face pentru că e cea mai bună variantă. Acolo te duci gândindu-te la manisfestarea aia din oraș, dacă iei campionatul. Îl iau pe umeri și îl aduc în brațe până la Snagov. 

FCSB a mai câștigat, CFR a mai câștigat, Craiova nu a făcut-o. S-ar putea să te atragă lucrurile astea. El analizează lucrurile acum. Dacă el crede că e bine, se va duce. Sunt lucruri pe care le știm 3 oameni (n.r. despre stadiul negocierilor). Nu știu cât de serioase au fost, nu pot să zic”, a declarat Basarab Panduru, la TV Telekom Sport.

Reghecampf e dispus să vină la Craiova

Reghecampf, 45 de ani, a fost demis în octombrie de la Al Wasl și încă nu a găsit alt job, deși au circulat știri despre oferte pe care le-ar fi avut tot din zona arabă. El a încasat în ultimii trei ani salarii de peste un milion de euro pe sezon, de aceea i se pare prea abrupt regresul până la 180.000 de euro anual, cât ar câștiga la Craiova. Rotaru a plafonat salariile la nivelul acesta ca să nu riște să-și dezechilibreze bugetul.

VIDEO. Laurențiu Reghecampf a ajuns în România! E în cărți să preia Universitatea Craiova

>

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.