Liga 1

FOTO Trei detalii care arată că amicalul FCSB - Kemerspor nu a fost programat din timp

+13 Foto
FCSB a disputat un meci amical Kemerspor, echipă de Liga 4 din Turcia. Bucureștenii au câștigat, scor 3-2, prin „dubla” lui Oaidă și golul din penalty marcat de Vînă.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 15 January 2021

FCSB a disputat un meci amical Kemerspor, echipă de Liga 4 din Turcia. Bucureștenii au câștigat, scor 3-2, prin „dubla” lui Oaidă și golul din penalty marcat de Vînă. Mihai Stoica și Gigi Becali se contrazic în ceea ce privește modul în care testul a fost programat.

  • CONTEXT: FCSB este singura formație din Liga 1 care a efectuat un cantonament în afara țării, în ciuda interdicțiilor instaurate pe fondul pandemiei de coronavirus. UTA a trecut și ea granița, dar doar pentru un meci amical cu Szeged.
  •  GSP a solicitat puncte de vedere oficiale din partea autorităților din România cu responsabilitate în acest caz: Guvernul, Ministerul Sănătății, Direcțiile de Sănătate Publică din București și Ilfov. Absolut toate au avut același răspuns: „Nu am primit nicio solicitare și nu am oferit nicio aprobare pentru ca FCSB să evite o eventuală carantină”. 
  • FCSB a ajuns ieri în România și a scăpat de orice măsură de carantinare. 

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Gigi Becali a recunoscut că meciul cu Kemerspor a fost programat doar după ce jurnaliștii au scris despre posibilitatea carantinării la revenirea în România. Mihai Stoica a declarat că partida a fost antamată înainte de plecare, cu scopul de a testa jucătorii care nu vor fi titulari astăzi, cu Astra. Cum au stat de fapt lucrurile? 

FCSB, amical în Turcia: fără echipament, banderolă și fanion

Din imaginile postate de FCSB se poate observa că formația lui Toni Petrea nu a avut echipamentul obișnuit de joc. La startul amicalului, căpitanul Ovidiu Popescu nu a avut nici banderolă, nici obișnuitul fanion, pe care bucureștenii l-au oferit la schimb în toate amicalele recente. Inclusiv într-un meci test cu CS Colțea, câștigat 7-0 în vara lui 2019. Absența acestor lucruri indică faptul că partida a fost pregătită pe grabă. 

Mihai Pintilii le oferă celor de la Colțea fanionul

Amicalele FCSB din iarna trecută:

  • FCSB - Jeonbuk 3-1 
  • FCSB - Lokomotiv Moscova 3-3 
  • FCSB - Karlsruher 1-0 
  • FCSB - FC Basel 0-1
Căpitanul Florin Tănase, la meciul amical cu Basel
Florinel Coman, cu fanionul în dotare, la amicalul cu Karlsruher
Lucian FIlip, căpitanul din amicalul cu Lokomotiv
Căpitanul lui FCSB a avut fanion de schimb și la meciul cu Jeonbuk

VIDEO. Cei de la FCSB au sosit astăzi în țară » Jucătorii lui Toni Petrea au fost luați cu autocarul de la aeroport

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.