Liga 1

Ce acuză Eugen Neagoe, înainte de FCSB - Astra: „Este jenant să fii tratat așa! Nu-mi place să mă plâng, dar acum chiar n-am ce face”

+6 Foto
Eugen Neagoe (53 de ani) are mai multe nemulțumiri înaintea primului meci al Astrei din 2021, cel cu FCSB, de pe Arena Națională.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 ianuarie 2021

Eugen Neagoe (53 de ani) are mai multe nemulțumiri înaintea primului meci al Astrei din 2021, cel cu FCSB, de pe Arena Națională. 

FCSB a avut condiții preferențiale de pregătire în această iarnă, un cantonament de 5 stele, în Antalya. Formația lui Gigi Becali a revenit în țară și a scăpat de carantină. Eugen Neagoe nu e de acord cu acest lucru, dar nici cu modul în care LPF a programat meciurile în prima parte a anului 2021. 

Eugen Neagoe, nemulțumit înainte de FCSB - Astra

„Nu-mi place să mă plâng, dar acum chiar nu am ce face. Sunt două jocuri în care plecăm, cel puțin din două puncte de vedere, cu șansa a doua. La primul joc, contra FCSB-ului plecăm cu șansa a doua pentru că întâlnim echipa de pe primul loc. Noi suntem în partea a doua a clasamentului. O altă chestiune importantă este că ei s-au pregătit pe terenuri bune, în Antalya. Iar noi pe sintetic sau pe terenuri mai puțin bune.

Cu cei de la Craiova, luni, la fel, avem două motive, chiar dacă ei s-au pregătit, ca și noi, în țară. Primul este că sunt echipa de pe locul 2 în acest moment, sau 3 dacă va câștiga CFR meciul cu Clinceni. Și al doilea este diferența mare de zile de recuperare. Ei au jucat marți și au 6 zile până la meciul de luni. Noi jucăm vineri seara și apoi luni. Deci diferența este destul de mare“, a declarat Eugen Neagoe, conform Gazeta de Sud.

Asta este situația, dar nu putem să plângem! Dacă așa se fac programările, ce putem să spunem? Mai sunt și alte meciuri la fel, dar o să le disputăm și pe acelea. Nu este posibil ca echipa mea să joace în 9 zile 4 meciuri, iar unul dintre adversarii noștri joacă acele 4 etape în 13 zile. Este jenant să fii tratat de maniera asta!
- Eugen Neagoe, antrenor Astra

VIDEO. Cei de la FCSB au sosit astăzi în țară » Jucătorii lui Toni Petrea au fost luați cu autocarul de la aeroport

>

Citește și alte știri despre FCSB - Astra: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.