Liga 1

VIDEO Ce este Corendon Cup, competiția la care ar fi participat FCSB: „Atenție, Mihai Stoica, încă nu a început” » Mesajul lui Reghecampf: „Vă salut, dragi copii” :D

+6 Foto
FOTO: Facebook @FCSBOfficial

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 ianuarie 2021

Întrebat insistent despre competiția la care FCSB a participat în Antalya, Mihai Stoica a rostit în direct la „Digi Sport Special” numele „Corendon Cup”. Costin Ștucan a prezentat la GSP Live ce reprezintă, de fapt, acest turneu. 

  • CONTEXT: FCSB este singura formație din Liga 1 care a efectuat un cantonament în afara țării, în ciuda interdicțiilor instaurate pe fondul pandemiei de coronavirus. UTA a trecut și ea granița, dar doar pentru un meci amical cu Szeged.
  • FCSB a ajuns ieri în România și a scăpat de orice măsură de carantinare. 

Într-un dialog aprins cu Vali Moraru, moderatorul emisiunii, Mihai Stoica a rostit numele competiției ca fiind „Corendon Cup”. A urmat și anunțul oficial, pe pagina de Facebook a celor de la FCSB. Nici vorbă ca formația lui Toni Petrea să fi participat însă, pentru că turneul este destinat copiilor, iar ediția din acest an încă nu a început. 

VIDEO. Costin Ștucan: „Atenție, Mihai Stoica, n-a început Corendon Cup! Mesajul lui Reghecampf pentru participanți: «Vă salut, dragi copii»” :D

>

Ce este Corendon Cup, competiția amintită de Mihai Stoica

Corendon Cup este un turneu destinat tuturor grupelor de juniori, organizat în Antalya. Ediția din 2021 este programată în perioada 1-5 februarie. La competiție sunt așteptate cluburi din România, Austria, Bulgaria, Republica Moldova, Bosnia, Turcia, Iraq, Egipt, Cehia, Ucraina și Macedonia de Nord. Printre personalitățile care au promovat-o se numără Helmuth Duckadam și Laurențiu Reghecampf.

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.