Tenis

FOTO Amenințări și înjurături primite de Andreea Prisăcariu, după eșecul suferit în Antalya: „Blatisto! Toți românii sunteți așa. Sper să te omoare coronavirusul”

+2 Foto
Andreea Prisăcariu (20 de ani, 673 WTA) a primit mesaje îngrozitoare, după meciul pierdut astăzi, scor, 2-6, 6-3, 3-6, în fața slovenei Pia Lovric (19 ani, 841 WTA).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 ianuarie 2021

Andreea Prisăcariu (20 de ani, 673 WTA) a primit mesaje îngrozitoare, după meciul pierdut astăzi, scor, 2-6, 6-3, 3-6, în fața slovenei Pia Lovric (19 ani, 841 WTA).

Andreea Prisăcariu este în Antalya de la începutul lunii decembrie. O serie de turnee ITF, prin care fosta campioană de la juniori își poate îmbunătăți clasamentul, au loc aici, în condiții de maximă siguranță. 

Andreea Prisăcariu, hărțuită după eșecul din Antalya

La turneul „W15 Antalya 2”, Prisăcariu a ajuns în faza sferturilor de finală. A fost învinsă astăzi de o jucătoare mai slab cotată, iar două persoane care au pariat pe victoria ei au hărțuit-o online, pe Instagram. Mesajele trimise sunt incalificabile, violente și de-a dreptul macabre.

  • „Jucătoare blatistă. Ai pierdut, nenorocito! Toți jucătorii români sunt niște blatiști. Să muriți cu toții! Coronavirusul să te omoare pe tine și pe familia ta”
  • „Curvă grasă! Fac pariu că ești mai bună în a întreține relații sexuale orale decât la tenis. Graso! Oprește-te din a face sex și antrenează-te. Ești de-a dreptul jalnică”

Andreea Prisăcariu, campioana excentrică a României

Andreea Prisăcariu, fostă campioană națională de tenis la trei categorii de vârstă, are nu mai puțin de 21 de tatuaje. 

Am 21 de tatuaje. Lupul de pe brațul stâng e animalul meu sălbatic favorit. E împărțit în jumătate: o jumătate e partea mea bună, iar cealaltă e partea rea. Mai am un tatuaj pentru bunica mea, care a decedat în 2013. E un soare, consider că mă protejează de rele. Pe antebraț am tatuaje pentru bunicii mei. Mai am un mic șarpe pe ceafă. Pe glezne mai am niște stele și o semilună. Mai am o flacără, o coroană. Toate înseamnă câte ceva foarte puternic pentru mine.
- Andreea Prisăcariu

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.