Liga 1

FCSB - Astra 3-0. Eugen Neagoe ignoră scorul: „Trebuia să avem 2-0 la pauză! Nu luam gol două zile dacă nu-l schimbam pe Găman”

FCSB a învins-o pe Astra, scor 3-0. Eugen Neagoe pune înfrângerea contra liderului pe seama schimbării forțate a lui Găman

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 ianuarie 2021

FCSB a învins-o pe Astra, scor 3-0, în ultimul meci al rundei #16 din Liga 1. Eugen Neagoe (53 de ani) pune înfrângerea contra liderului pe seama schimbării forțate pe care a trebuit s-o efectueze în minutul 71, când s-a accidentat Găman.

Eugen Neagoe: „Cu Găman în teren, FCSB nu ne dădea gol două zile!”

„Explicațiile sunt puține și simple. Am făcut un joc foarte bun 77 minute. Cei de la FCSB n-au avut nicio ocazie până atunci. Au avut o posesie mai bună, în rest nimic. Trebuia să avem 2-0 la pauză. Ăsta este fotbalul, noi am ratat. Totul s-a terminat după minutul 78. 

Riza e un copil, trebuia să fie mai atent la golul marcat de Man. O să vedeți în meciurile următoare, când vom avea o bancă mai puternică. Vom arăta mult mai bine când vom avea toți jucătorii la dispoziție. 

Jucam două zile și nu luam gol dacă nu-l schimbam pe Găman. Pe final, da, a fost un dezastru. Ei s-au antrenat în Turcia, totuși. Noi prin țară... asta e!”, a declarat Neagoe.

Totuși, FCSB a avut ocazii de gol în prima repriză. Florinel Coman a lovit bara în minutul 11, iar cele două șuturi surprinzătoare ale lui Tănase i-au dat emoții lui David Lazar.

Clasament Liga 1

Detaliul remarcat de Costin Ștucan la amicalul disputat de FCSB în Antalya: „Stau ca sardinele”

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.