Liga 1

Note GSP la FCSB - Astra: un singur 8, șase fotbaliști cu 7, în rest numai 5 și 6

FOTO: Facebook.com/FCSBOfficial

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 16 ianuarie 2021

FCSB s-a impus în fața Astrei, 3-0, însă meciul de pe Arena Națională, primul oficial din 2021 al celor două echipe, a fost mai echilibrat decât o arată scorul.

Partida a fost una cu ocazii la ambele porți,  însă pe final, jucătorii Astrei au cedat în fața vedetelor de la FCSB, iar Dennis Man, în minutul 77 și Florin Tănase, în minutele 81 și 89, au reușit să aducă victoria care o duce pe FCSB la trei puncte de locul 2, ocupat de CFR Cluj.

Florin Tănase, omul meciului FCSB - Astra

Florin Tănase, căpitanul roș-albaștrilor, a fost omul meciului. Grație celor două goluri reușite, extrema de la FCSB a primit nota 8 din partea Gazetei Sporturilor.

A venit și mi-a zis «Dacă vine o echipă, cât vrei pe mine? ». I-am spus că 5 milioane de euro. «Ai spus că vrei 3 milioane» și i-am explicat «Dacă semnezi îți bag 3 milioane de euro clauză. Gândește-te și acum. Semnezi și ai 3.000.000 de euro clauză. Vine o echipă și te vrea, cer 5.000.000 de euro». De ce? Păi pentru că așa vreau. 

Tănase, vrei să facem un contract? Fă-l acum și dacă găsești 3.000.000 poți să pleci. Dacă nu ai contract semnat și vine o ofertă pentru tine, vreau 5.000.000 până în ultima zi. Ca să te învăț minte!
- Gigi Becali la ProX pe 12 ianuarie

Aflat la debutul pentru FCSB, chiar împotriva fostei formații, Risto Radunovic a luat nota 7, la fel ca Andrei Vlad, Dennis Man, Octavian Popescu și Florinel Coman.

 Gabriel Simion, Ovidiu Perianu, Valentin Crețu și Alexandru Buziuc au fost cei mai slabi din echipa lui Toni Petrea, fiind notați cu 5, cea mai mică notă a meciului.

De la Astra, toată echipa, cu excepția lui Valerică Găman (7) și Constantin Budescu (6) a primit 5. 

AUDIO. Moment scandalos la FCSB - Astra

>

Citește mai multe știri despre FCSB – Astra:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.