Liga 1

Anamaria Prodan, anunț de ultimă oră despre Dinamo: „Cortacero lucrează la ceva mare! Eu știu asta”

Anamaria Prodan, 48 de ani, susține că la Dinamo urmează mutări importante la nivelul conducerii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 16 ianuarie 2021

Anamaria Prodan, 48 de ani, susține că la Dinamo urmează mutări importante la nivelul conducerii și neagă zvonurile conform cărora ar dori să investească la gruparea din Ștefan cel Mare.

Eu cred că Pablo până la urmă o să facă o mișcare cât de curând. Un om care are un club de o asemenea anvergură pe mână și tace... înseamnă că lucrează la ceva mare. Când e vorba de atât de mulți bani precum Dinamo are nevoie.... Dinamo nu e un club pe care să-l ții cu 100, 300, 500 de mii. Așa, îl luam eu în secunda doi sau Claudiu Florică. 

Eu nu mă bag, pentru că eu știu situația acestui club mai bine decât 90 la sută din populație. Eu am văzut situația clubului la zi și mi-am dat seama că nu am cum să susțin la nivelul acesta. Dinamo are nevoie de minimum 8-10 milioane de euro pe an pentru a crește și a face performanță”, a declarat Anamaria Prodan pentru Prosport.

Eu cred că Dinamo va fi cumpărat la un moment dat de cineva care are foarte mulți bani și își permite să bage bani. Știu și aud discuții și se lucrează la chestia asta, să vină cineva foarte puternic
Anamaria Prodan, pentru sursa citată

Încă 5 jucători de la Dinamo și-au depus memorii

Pablo Cortacero continuă să mintă de la distanță că va face mărire de capital, că va plăti salariile restante, că va sta mult și va face performanță la Dinamo. În tot acest timp, clubul alb-roșu are tot mai multe probleme financiare.

În ședința de miercurea trecută, printre cazurile prezente pe masa celor de la CNSL s-au aflat și cele ale dinamoviștilor:

  • Mihai Popescu – Pretenții financiare – Acordă termen la data de 27.01.2021.
  • Daniel Popa – Încetarea raporturilor contractuale și pretenții financiare – Acordă termen la data de 20.01.2021.
  • Radu Zamfir – Încetarea raporturilor contractuale și pretenții financiare. Admite cererea reclamantului modificată. Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților începând cu data de 13.01.2021. Definitivă.
  • Andrei Sin – Încetarea raporturilor contractuale și pretenții financiare – Acordă termen la data de 20.01.2021.
  • Andreas Mihaiu – Încetarea raporturilor contractuale și pretenții financiare – Acordă termen la data de 20.01.2021.

 Trei pariuri atractive pentru Dinamo - Chindia

>

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.