Altele

VIDEO + FOTO Luptă istorică în UFC! Max Holloway și-a umplut de sânge adversarul: 141 de lovituri într-o singură rundă! Cum l-a umilit în final

+8 Foto
Max Holloway - Calvin Kattar .. FOTO; instagram.com/espnmma/

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 ianuarie 2021

Americanul Max Holloway (29 de ani) a reușit o victorie spectaculoasă în fața conaționalului Calvin Kattar (32 de ani), în gala UFC Fight Island 7, din Abu Dhabi. 

Holloway s-a impus la capătul celor cinci runde prin decizie în unanimitate (50-43, 50-43, 50-42), iar specialiștii consideră că meciul a fost unul dintre cele mai dezechilibrate din istorie. Kattar a terminat lupta însângerat, din cauza sutelor de lovituri primite, mai ales la nivelul capului.

Holloway, fost campion UFC la categoria pană, a dominat meciul autoritar, reușind un număr impresionat de lovituri. Astfel, Holloway a trimis 746 de lovituri în cele cinci runde, un record absolut. Dintre aceastea, 447 și-au atins ținta, depășind vechiul record de 361.

În runda a patra, Holloway l-a lovit de 141 de ori pe Kattar, ceea ce reprezintă o altă bornă istorică în UFC.

„A încasat tot, chiuveta din bucătărie, o mașină de pompieri, o ambulanță. Am aruncat cu totul în el. Am trăit cele mai bune moment din viață. Poate că Muhammad Ali și-a pus o parte din spirit în mine. Nu știu. Am avut ceva din Muhammad Ali acolo” a spus Holloway după meci, potrivit ESPN.

22 de victoriiși 6 înfrângeri e palmaresul lui Holloway în UFC

VIDEO Max Holloway, aroganță incredibilă în timpul luptei

Cu 1 minut și 30 de secunde rămase din ultima rundă, Holloway și-a umilit adversarul. Acesta nu a mai fost atent la Kattar și a început să vorbească cu cei de pe marginea octagonului, stringând: „Sunt cel mai bun boxer din UFC”. Mai mult, Holloway a trimis un pumn direct în fața lui Kattar, fără să se uite la el.

 Citește mai multe știri din sporturile de contact:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.