Campionate

MOTHERWELL – RANGERS 1-1. Steven Gerrard, nemulțumit de Rangers până la înlocuirea lui Ianis Hagi: „Am fost nevoit să îl schimb, să transmit un mesaj”

+17 Foto
Steven Gerrard // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 17 January 2021

Rangers, liderul din Scoția, s-a încurcat cu Motherwell, ultima clasată, în etapa a 24-a, terminând la egalitate, 1-1. Evoluția lui Ianis Hagi l-a dezamăgit pe Steven Gerrard.

Cu Hagi pe teren timp de 55 de minute, Rangers s-a chinuit cu ultima clasată. Tocmai înlocuitorul românului, Cedric Itten, i-a salvat pe oaspeți de o înfrângere rușinoasă.

Steven Gerrard, nemulțumit de Ianis Hagi

La finalul meciului, Steven Gerrard, antrenorul lui Rangers, a vorbit despre egalul obținut de echipa sa, fiind dezamăgit de Ianis Hagi, Kent și Morelos, cei 3 jucători din ofensivă pe care i-a și schimbat în partea secundă.

„Nu cred că avem motive să ne plângem. Noi am apărut în meci după primele 45 de minute. Poate că meritam să câștigăm, dacă ne uităm la jocul din repriza secundă. Realitatea e însă că nu poți câștiga dacă nu te prezinți o repriză. Nu am arătat ce am pregătit. Am fost pasivi, am pierdut mingea în multe zone cheie din teren. N-am arătat calitate nici în momentele în care am mai legat câteva pase.

Cei 3 jucători din ofensivă pe care ne bazăm să creeze ocazii, să tragă la poartă, să aducă acea magie în joc nu au fost în meci în prima repriză. Am fost nevoit să fac o schimbare după prima parte (n.r. - Ianis Hagi în minutul 55), să transmit un mesaj jucătorilor. Am arătat ca o altă echipă în partea secundă, dar trebuie să avem atitudine din primul minut, nu după ce facem schimbări. Sper însă că punctul acesta se va dovedi decisiv la finalul sezonului”, a spus managerul lui Rangers la SkySports.

FOTO. Imagini tari din Motherwell - Rangers

VIDEO Gică Hagi, reproșuri în premieră pentru Ianis: „Asta trebuia să facă, dar nu se poate nimic de azi pe mâine! Nu poate fi altcineva”

>

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.