Stranieri

EXCLUSIV Fostul elev al lui Șumudică a izbucnit: „Lipsă de respect! A făcut o minune, iar tu îi dai salariu mai mic?”

Marius Șumudică / Sursă foto: Imago

Articol de Remus Dinu  —  Monday, 18 January 2021

Geraldo Alves (40 de ani), fostul elev al lui Marius Șumudică de la Astra Giurgiu, e în continuare nedumerit de modul în care Gaziantep s-a despărțit de antrenorul român.

  • CONTEXT: Negocierile dintre Marius Șumudică și Mehmet Büyükekşi, președintele lui Gaziantep, au provocat un adevărat scandal în Turcia. Fiecare a venit cu propria variantă, acuzându-se public;
  • Declarațiile lui Șumudică l-au transformat și în victima unui derapaj rasist - detalii, AICI!
  • La sfârșitul săptămânii precedente, scandalul a luat sfârșit. Clubul a anunțat oficial despărțirea de Șumudică.

>

Geraldo: „Mi se pare o minune ce a făcut Șumudică la Gaziantep”

„Dacă i-au oferit mai puțin decât a câștigat până acum, cred că e o lipsă de respect față de el! El a făcut o minune și tu îi oferi un salariu mai mic? Dacă ei au dat bani pentru niște jucători, de ce n-au bani și pentru un antrenor? 

Șumudică a potențializat foarte mult jucătorii de acolo, inclusiv români. A luat echipa de la retrogradare și a făcut-o să se bată la titlu, mi se pare o minune! De asta spun că mi se pare lipsă de respect ce a făcut președintele. El a făcut lucruri mari pentru echipă, e ceva incredibil! În Turcia, se vorbea mai mult de Șumudică decât de antrenorii lor”, a declarat Geraldo. 

Geraldo: „Șumudică a ridicat nivelul, nu-l văd în România”

În ceea ce privește viitoarea destinație a tehnicianului, Geraldo e sigur că nicio echipă din România nu și-l poate permite în prezent pe Marius Șumudică.

„Cred că poate merge în Arabia Saudită, dar poate merge și în Turcia. E unul dintre antrenorii cu posibilități să antreneze prin Europa. Nu-l văd în România, cred că niciun club din România nu mai poate plăti un asemenea antrenor, el deja a ridicat nivelul. Trebuie să continue în străinătate”, a afirmat Geraldo Alves, la GSP Live. 

51 de meciuria avut Marius Șumudică pe banca lui Gaziantep, pe care a pregătit-o în perioada iunie 2019 - ianuarie 2021. A câștigat 20 de partide, a remizat de 19 ori și a pierdut 12 confruntări

Declarația prin care Marius Șumudică i-a enervat pe turci:

O voi suna pe soția mea să-mi trimită bani. Nu pot accepta un salariu cu 10 la sută mai mic, pentru că am plătit din buzunarul meu 80.000 de euro prime jucătorilor, fiind plăcerea mea. Și apoi, președintele vine și-mi spune că dacă o faci pentru jucătorii tăi, de ce nu și pentru mine? Eu așa nu pot lucra, am refuzat oferta și am plecat. Asta e recompensa pentru succesul meu? Salariul meu e, ca să se știe, de 600.000 de euro.
- Marius Șumudică

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.