Liga 1

Mircea Rednic, înainte de meciul cu FCSB: „Este cea mai bună echipă acum” + Ce spune Toni Petrea

Mircea Rednic, antrenor Viitorul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 18 January 2021

Mircea Rednic (58 de ani), antrenorul celor de la Viitorul, a prefațat meciul pe care echipa sa îl va disputa cu FCSB, contând pentru etapa 17 a Ligii 1.

„Puriul” este conștient că meciul de marți, de la ora 20:00, va reprezenta cel mai dificil examen pentru Viitorul de când a preluat el echipa. Deși există o rivalitate între el și FCSB, din moment ce Mircea Rednic a ieșit campion cu Dinamo și Rapid, antrenorul dobrogenilor recunoaște că FCSB este cea mai bună echipă din România în acest moment.

Mircea Rednic: „Steaua are jucători care pot face diferența”

„Preocuparea noastră cea mai importantă este să abordăm cu entuziasm și încredere acest meci. Jucăm cu cea mai în formă echipă în momentul actual, de pe primul loc, meritat la felul cum joacă. Totuși, jucăm acasă, am mare încredere în echipă, în jucători, au crescut din punct de vedere fizic, datele ne arată asta. Jucăm să câștigăm, în situația în care suntem, cu o luptă strânsă în clasarea între primele 6, noi orice punct este important și contează.

Cred că este cel mai important și dificil examen pentru noi. Vom avea un calup de 3 meciuri cu echipe clasate între primele 6 (n.r. - FCSB, Craiova, Sepsi). De abia aștept, până acum am jucat doar cu echipe clasate în spatele nostru, vreau să văd și o reacție (din partea jucătorilor). Eu cred că în momentul de față echipa arată mult mai bine. 

Din punct de vedere defensiv trebuie să fim foarte atenți, pentru că Steaua (n.r. - FCSB) are jucători care pot face oricând diferența, cu calitate. Au o echipă omogenă, rezerve foarte bune. De asta spun, asta este realitatea, este cea mai bună echipă acum”, a declarat Rednic, în cadrul unei conferințe de presă. 

Am făcut un meci foarte bun cu cei de la Sibiu (n.r. - 2-1 cu Hermannstadt), apoi la Arad nu am contat din punct de vedere ofensiv. Am ceva probleme după meciul de la Arad, Cojocaru acuză o durere la gambă și nu știu dacă se va antrena astăzi. Ghiță, un jucător important pentru noi în apărare, este suspendat, iar Matei nu a jucat nici la Arad și sunt șanse mici să fie recuperat pentru meciul de marți.

Mi-aș dori tot timpul să joc contra Stelei, concentrarea este maximă, se confruntă jucători cu calitate, care sunt la echipa națională și există o ambiție între ei. În plus, ei știu ce înseamnă să câștigi contra Stelei. Nu au mai făcut-o de mult, dar sper ca marți să obținem o victorie importantă.
 - Mircea Rednic, antrenor Viitorul

Ce a declarat Toni Petrea despre Viitorul - FCSB

La rândul său, Toni Petrea, antrenorul de la FCSB, a susținut o conferință de presă, în cadrul căreia a vorbit despre duelul cu Viitorul și despre posibila plecare a lui Dennis Man, despre care presa din Turcia scrie că este dorit la Fenerbahce

Întâlnim o echipă tânără, ca a noastră, preocupată de posesie, să joace fotbal, cu un antrenor cu mare experiență, dar mergem acolo hotărâți să facem un joc bun și să câștigăm cele 3 puncte.

Prin jocul nostru, prin atitudinea noastră, organizarea în teren și apetitul nostru ofensiv sper să ne impunem stilul, să dominăm adversarul și să câștigăm.

Dennis traversează o perioadă foarte bună în cariera lui, eu m-aș bucura să stea lângă noi și să ne ajute, dar sunt lucruri pe care nu putem să le controlăm. Vom vedea ce se va întâmpla, dacă se va oficializa ceva, nu am cunoștințe despre transferul lui sau ce se vorbește momentan.
 - Toni Petrea, antrenor FCSB

VIDEO. Suma colosală investită de Gică Hagi în Viitorul și în Academie: „Atât am băgat în zece ani! Niciodată nu e prea mult”

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.